ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΚΑ: Συνεχίζεται το «αλαλούμ» με το στέγαστρο Καλατράβα – Το ακραίο σενάριο

ΟΑΚΑ: Συνεχίζεται το «αλαλούμ» με το στέγαστρο Καλατράβα – Το ακραίο σενάριο
EUROKINISSI, φωτογραφία αρχείου.

Σενάριο – «βόμβα» για το στέγαστρο Καλατράβα του ΟΑΚΑ, από άνθρωπο με γνώση του θέματος και συνομιλητή των κεφαλών του αθλητισμού.

Μορφή «καταιγίδας» έχουν λάβει οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τα λάθη και την κωλυσιεργία στο θέμα συντήρησης του ΟΑΚΑ, τα οποία οδήγησαν στο «λουκέτο» το κεντρικό στάδιο και το ποδηλατοδρόμιο, λόγω των προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.

«Δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο να φύγει το σκέπαστρο», τόνισε συνομιλητής των κεφαλών του αθλητισμού με γνώση του θέματος και της κατάστασης στα ενδότερα του Υπουργείου Αθλητισμού, όπως μεταδίδουν τα «Νέα».

«Μετακίνηση του στεγάστρου; Πιθανώς»!

Το σενάριο – «βόμβα» ακολουθεί τη λογική των τελευταίων ημερών ότι «εξετάζουμε τα πάντα και όλα είναι ανοιχτά» από τους επίσημους φορείς, μετά το «λουκέτο» στο «Σπύρος Λούης», αλλά και το ποδηλατοδρόμιο.

«Βλέπουμε και εξετάζουμε τα πάντα. Τα γήπεδα δε μπορούν να μείνουν κλειστά, τα χρειάζεται ο αθλητισμός», επεσήμανε άλλο πρόσωπο με γνώση του θέματος, μιλώντας στα «Νέα». Το σενάριο για «ξήλωμα της σκεπής» έχει τεθεί στο τραπέζι. Μπορεί αυτή τη στιγμή να φαντάζει ακραίο, αλλά το ζυγίζουν αυτοί που πρέπει ή όσοι κινούν τα νήματα, τονίσθηκε στο ρεπορτάζ.

Σχετικές ειδήσεις