ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης – Ίσως έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης – Ίσως έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα

Θεσσαλονίκη: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες την τραγωδίας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10) στη Θεσσαλονίκη, όπου μία 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον φίλο της μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες να την επαναφέρουν, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, οι αρχές φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και «κυκλώνουν» το σενάριο της ηλεκτροπληξίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι η άτυχη κοπέλα βρέθηκε μόνη της στο μπάνιο, με ανοικτό τον θερμοσίφωνα καθώς επίσης και από το γεγονός ότι ο σύντροφός της έλειψε από το σπίτι για ελάχιστα λεπτά.

Ακόμη και οι μαρτυρίες των γειτόνων, ενδεχομένως να αποδειχθούν καταλυτικές ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη έπεσε νεκρή στο διαμέρισμά της.

«Ο σύντροφος της έφυγε για λίγα λεπτά από το σπίτι μέχρι το σούπερ μάρκετ ώστε να πάρει τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισε, την βρήκε νεκρή. Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξια. Είπε ότι η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι το σώμα της ήταν “καθαρό” και δεν είχε σημάδια. Όλοι εδώ στην γειτονιά έχουμε σοκαριστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά στο ThessToday γνωστή της κοπέλας.

Διαβάστε επίσης:

28η Οκτωβρίου: Στα Χανιά για την παρέλαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δυστύχημα Τέμπη: Παραμένει στην Λάρισα ο Γεράσιμος – Σκέψεις να μεταφερθεί στις ΗΠΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρα παράσυρση πεζού στο Καναλάκι