ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Ραγδαίες εξελίξεις με την 23χρονη μητέρα - Κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας

Αχαΐα: Ραγδαίες εξελίξεις με την 23χρονη μητέρα - Κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας
Pixabay

Αχαΐα: Πληθαίνουν καθημερινά τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο των δύο βρεφών στην Αχαΐα - Η 23χρονη μητέρα τους φέρεται να μεγάλωσε σε δύσκολες συνθήκες, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν παρούσα και στον θάνατο ενός τέταρτου μωρού, του παιδιού μιας φίλης της

Νέες εξομολογήσεις, αλλά και νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα από την Πάτρα που μέσα σε 15 μήνες έχασε τα δυο της παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, για το παιδάκι που είχε φύγει από τη ζωή τον Ιούνιο του 2022 η μητέρα βρισκόταν μόνη της στο σπίτι και σχηματίστηκε δημογραφία.

Όσον αφορά στη δεύτερη περίπτωση του θανάτου των δύο μηνών βρέφους το κοριτσάκι βρέθηκε στο Καραμανδάνειο στα μέσα Σεπτεμβρίου με την μητέρα να κάνει λόγο για σπασμούς. Μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία οι γιατροί της ζήτησαν να πάρει το παιδί και να πάει στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, για περισσότερες εξετάσεις. Το παιδί κατέληξε μετά από ένα μήνα νοσηλείας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Star, προχθές λίγο πριν την κηδεία του παιδιού της η μητέρα πέρασε την πόρτα του αστυνομικού τμήματος της Κάτω Αχαΐας γιατί εκλήθη από τους αστυνομικούς να δώσει πληροφορίες για τον δεύτερο θάνατο.

Για τον ίδιο λόγο βρέθηκε χθες στο αστυνομικό τμήμα και η γιαγιά των παιδιών.

Η 23χρονη μητέρα φαίνεται να έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τόσο κατά την παιδική της ηλικία όσο και στην πορεία της ζωής της, ωστόσο, η ίδια εμφανίζεται ενοχλημένη με σχόλια που γίνονται για το πρόσωπό της στα social media.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον Alpha, αυτό που την έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα είναι η ταύτισή της με την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Δεν είμαι Πισπιρίγκου», ανέφερε η 23χρονη η οποία μίλησε για την απώλεια των δύο παιδιών της.

«Το μωρό έκανε περίεργους ήχους. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τους δικούς μου και μου είπαν ότι πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο. Φώναξα μία γυναίκα που έμενε δίπλα στο σπίτι και μου έλεγε ότι το παιδάκι μου φεύγει. Το μωρό κοιμόταν και ξαφνικά άρχισε να κάνει κάποιους ήχους σαν να πνίγεται» είπε η 23χρονη Ειρήνη για το πώς πέθανε το πρώτο παιδί της.

«Ήταν όλα φυσιολογικά με αυτό το παιδί, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Λίγο καιρό αφότου γέννησα, το πήγα στο νοσοκομείο. Γυρνούσαν τα μάτια της, σαν λιποθυμικό επεισόδιο. Μόλις πήγε στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι ήταν ξανά και πάλι όλα φυσιολογικά. Το είδα εγώ το επεισόδιο με τα μάτια», ανέφερε για το δεύτερο παιδί.

Αυτό που προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα, είναι το γεγονός ότι η ίδια αποκάλυψε ένα περίεργο περιστατικό. Όπως είπε, ήταν παρούσα μπροστά στον θάνατο ενός παιδιού φίλη της, με παρόμοιο τρόπο με τον οποίο «έφυγαν» και τα δικά της μωρά.

«Βόμβα» από τη μητέρα της 23χρονης - «Έχει μπλέξει, ακούγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών»

Η μητέρα της 23χρονης ζήτησε να παρέμβει σε εκπομπή του Mega, όπου νωρίτερα μίλησε η δικηγόρος της κόρης της. Η γιαγιά των δύο βρεφών επιτέθηκε στη δικηγόρο για το γεγονός ότι υποστήριξε πως η 23χρονη είναι ένα πρόσωπο που δεν πήρε μητρική αγάπη.

Όπως είπε, η ίδια προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βοηθήσει την κόρη της να μεγαλώσει τα παιδιά. «Τα κρατούσα για να πάει να κάνει κανένα μεροκάματο. Τώρα τι μεροκάματο έκανε η Ειρήνη, δεν το ξέρω», ανέφερε αφήνοντας από την αρχή να εννοηθεί πως διατηρεί επιφυλάξεις για όσα υποστηρίζει η κόρη της.

«Δεν ξέρω τι συνέβη στα παιδιά. Μακάρι να είναι ιατρικό. Κρατάω «μικρό καλάθι» με αυτά που ακούω», ανέφερε στη συνέχεια ενώ όταν ρωτήθηκε τι εννοεί υποστήριξε πως «δεν ξέρω γιατί έχει μπλέξει έτσι η Ειρήνη. Ακούγονται πολλά, ακόμα και ότι έκανε χρήση ναρκωτικών». Σε μία τέτοια περίπτωση, είναι προφανές πως πολλά από τα δεδομένα της υπόθεσης μπορεί να ανατραπούν.

Επιπλέον, η γιαγιά των δύο βρεφών μίλησε και για την απώλεια του δικού τους παιδιού, της αδερφής της 23χρονης δηλαδή, το 2014. Όπως είπε, το κοριτσάκι γεννήθηκε το 2012 και «έφυγε» το 2014. Μαζί με τον θάνατο των δύο βρεφών της κόρης της αλλά και έναν ακόμα ενός βρέφους κοντινής φίλης της 23χρονης συνολικά έχουν φύγει από τη ζωή τέσσερα μικρά κοριτσάκια.

Σχετικές ειδήσεις