ΕΛΛΑΔΑ

Οδυσσέας Σταμούλης: «Είχε βγει ότι δεν είχε να φάει, δεν είναι έτσι», λέει ο αδελφός του

Οδυσσέας Σταμούλης: «Είχε βγει ότι δεν είχε να φάει, δεν είναι έτσι», λέει ο αδελφός του

Ο Ισίδωρος Σταμούλης αναφέρθηκε στην επιστροφή του αδελφού του Οδυσσέα Σταμούλη στο θέατρο μετά τον χαμό του γιου του

Σε ανακοίνωση προς τους δημοσιογράφους προχώρησε ο Οδυσσέας Σταμούλης, με την οποία ζητούσε να σεβαστούν το πένθος του για τον γιο του, ενώ αναφέρθηκε και σε ψευδείς ειδήσεις που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνον το τελευταίο διάστημα.

Ο αδελφός του, επίσης ηθοποιός, Ισίδωρος Σταμούλης, μίλησε για το θέμα στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» στο OPEN.

«Αυτά που λέγονται δεν ισχύουν δεν είναι τα πράγματα, όπως παρουσιάστηκαν. Είχε βγει ότι ο Σταμούλης δεν έχει να φάει, πεθαίνει έπρεπε να παίζει τον Άμλετ και τώρα παίζει άλλα και κάτι τέτοια».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός επεσήμανε πως είναι πολύ δύσκολο για τον αδελφό του που επιστρέφει στο θέατρο μετά τον τραγικό χαμό του παιδιού του.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου τοποθετήθηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά τον χαμό του γιου του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για όσα ανέφερε τις προάλλες ο Γιώργος Λιάγκας ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ότι μίλησε μαζί του.

Ο ηθοποιός δεν ανέφερε το όνομα του παρουσιαστή της εκπομπής «Το Πρωινό», ωστόσο τόνισε πως δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη όλο αυτό το διάστημα, ενώ έστειλε ένα μήνυμα προς τους δημοσιογράφους, να τον αφήσουν ήσυχο και να σεβαστούν το πένθος του για το παιδί του.

Ο Γιώργος Λιάγκας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου μίλησε στην εκπομπή του για τον Οδυσσέα Σταμούλη λέγοντας ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία μαζί του και πως του αποκάλυψε κάποια πράγματα για την κατάστασή του μετά τον φριχτό θάνατο του 11χρονου γιου του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ότι δεν είχε σκοπό να παίξει στο θέατρο αλλά αναγκάστηκε. Μάλιστα μίλησε και για την ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού, λέγοντας ότι λαμβάνει υποστήριξη από ειδικούς, σημειώνοντας ότι «καταρρέει κυριολεκτικά».

Εντωμεταξύ, δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο ηθοποιός διώχθηκε από το θέατρο Αυλαία, ενώ σε κάποιες ιστοσελίδες κυκλοφορεί μία ψεύτικη φωτογραφία με τον ηθοποιό και τον γιο του.

Η ανάρτηση του Οδυσσέα Σταμούλη:

«Αγαπητοί δημοσιογράφοι,

Η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40 συναπτά έτη, δεν ξεκίνησα τώρα.
Φυσικά και η εργασία που έχω την ευλογία και τη τύχη να κάνω είναι και η καλύτερη ψυχοθεραπεία.
Εργάζομαι όπως θα συνεχίσω να εργάζομαι όπως εργάζεται κάθε άνθρωπος που ασκεί ένα επάγγελμα για να βιοποριστεί. Εκτός κι αν έχει λύσει τα ζητήματα της ζωής του…
Από την άλλη δεν είμαι μόνος μου,δεν ήμουν ποτέ μόνος, είχα και έχω δίπλα μου πολύ γερά στηρίγματα,αυτά προς γνώση μερικών που γέμισαν το κόσμο για την οικονομική μου κατάρρευση όπως και να σας ενημερώσω ότι μετά από τόσα χρόνια εργασίας κάτι κάναμε κι εμείς!

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους υπέροχους συναδέλφους μου που παίζουμε μαζί αυτή τη περίοδο στη παράστασή μας «Ένας Βλάκας και μισός» του Δημήτρη Ψαθά και που μαζί με εμένα και με όσα περνάω ταλαιπωρούνται κι αυτοί από ανακρίβειες και ασάφειες που ακούγονται και να τους πω ότι είναι πραγματική ΕΥΛΟΓΙΑ που υπάρχουν στη ζωή μου και που έχω τη τύχη να συνεργάζομαι μαζί τους!!
Η παράσταση στην οποία συμμετέχω είναι η παράσταση που συμμετείχα και κατά τη περίοδο του καλοκαιριού.
Όπως έρχονται κι άλλα πράγματα που θα κάνω καλλιτεχνικά και προς το παρόν δεν θα τα αποκαλύψω.

Μέσα σε όλα αυτά τα απίστευτα λοιπόν που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί θέλω να τονίσω ότι :

• Eίναι ΨΕΜΑ ότι έχω καταστραφεί οικονομικά.
• Είναι ΨΕΜΑ ότι διώχθηκε παράσταση από το θέατρο Αυλαία που παίζω για να μπει η παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία συμμετέχω. Η δική μας παράσταση είναι κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα ενώ των συναδέλφων ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
• Είναι ΨΕΜΑ η φωτογραφία που κυκλοφορεί σε sites στο διαδίκτυο ότι είμαι εγώ και το παιδί μου ,αντιθέτως στη φωτογραφία εμφανίζεται ο αδερφός μου με τον ανιψιό μου.
• Είναι ΨΕΜΑ ότι έδωσα την οποιαδήποτε συνέντευξη στον οποιοδήποτε δημοσιογράφο του οποιουδήποτε μέσου.

Για όλα αυτά λοιπόν σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο .
Σεβαστείτε το πένθος μου.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου.»