ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος του ΟΑΣΘ για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονης

Θεσσαλονίκη: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος του ΟΑΣΘ για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονης

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο υπάλληλος του ΟΑΣΘ για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονης

Στα χέρια των Αρχών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου βρίσκεται ένας 51χονος υπάλληλος από το Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ο οποίος καταγγέλθηκε από 19χρονη ασκούμενη στον Οργανισμό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, «Ο ΟΑΣΘ, αμέσως μόλις του κοινοποιήθηκε η καταγγελία από την 1η ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ),κίνησε την πειθαρχική διαδικασία και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον υπάλληλο σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρωινές ώρες σήμερα (07-11-2023), 51χρονος ημεδαπός, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής στην ανωτέρω Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία απογευματινές ώρες χθες (06-11-2023) στον Εύοσμο, αφού προηγουμένως ο 51χρονος προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στην οικία της με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.