ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι: Έκλεψαν ειδικό αυτοκίνητο που ανήκει σε ΑμεΑ – Βρέθηκε μετά από παρέμβαση σε εκπομπή

Κουκάκι: Έκλεψαν ειδικό αυτοκίνητο που ανήκει σε ΑμεΑ – Βρέθηκε μετά από παρέμβαση σε εκπομπή

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε περιοχή στο Κουκάκι, όταν ασυνείδητοι έκλεψαν ειδικό ΙΧ που ανήκει σε ΑμεΑ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι έσπασαν και έκλεψαν το ειδικό όχημα κάτω από το σπίτι του 40χρονου ιδιοκτήτη του στο Κουκάκι, ο οποίος το χρησιμοποιεί για τις μεταφορές του καθώς δεν έχει άλλο τρόπο μετακίνησης.

Ο ίδιος επικοινώνησε με την Αστυνομία η οποία κατέγραψε το συμβάν, ζητώντας του ωστόσο να προσέλθει στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση, κάτι, που λόγω των κινητικών προβλημάτων του 40χρονου, ήταν αδύνατο.

Στις εκκλήσεις του για παρουσία αστυνομικού στην οικία του προκειμένου δώσει συμπληρωματικά στοιχεία, οι Αρχές απάντησαν με καθυστέρηση πέντε ημερών, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

«Το έχω απόλυτη ανάγκη»

Ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA, περιέγραψε πως το ΙΧ είναι ζωτικής σημασίας.

«Το έχω απόλυτη ανάγκη, είμαι παγιδευμένος μέσα στο σπίτι μου, δεν μπορώ να βγω έξω να κάνω τις υποχρεώσεις μου. Η μητέρα μου είναι ηλικιωμένη και δεν μπορεί να με βοηθήσει. Το έχω 25 χρόνια αυτό το αμάξι, δεν βγαίνει πια από τη συγκεκριμένη εταιρία», ανέφερε ο 40χρονος.

Τηλεθεατής βρήκε το εδικό όχημα

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του 40χρονου στο MEGA, τηλεθεατής επικοινώνησε με την εκπομπή λέγοντας πως το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε αναποδογυρισμένο , και έχει παραδοθεί από την Τροχαία στον δήμο Αθηναίων.