ΕΛΛΑΔΑ

Φως στο Τούνελ: «Όταν τον βρήκα ήταν γυμνός, κρεμασμένος», λέει η μητέρα του 19χρονου

nikolas
MEGA

Φως στο Τούνελ: Οι συνθήκες θανάτου του νεαρού από τα Σπάτα, προκαλούν ανατριχίλα και συγκλονίζουν

Οι συνθήκες θανάτου του 19χρονου σπουδαστή Νίκου Ντουρτουρέκα από τα Σπάτα, προκαλούν ανατριχίλα και συγκλονίζουν.

Ορφανά αποτυπώματα και περίεργα ευρήματα στον τόπο μαρτυρίου του σπουδαστή Νίκου Ντουρτουρέκα, «δείχνουν» έγκλημα.

Αναπάντητα ερωτήματα, ανατριχιαστικά μηνύματα και σύμβολα σε ένα σκοτεινό σκηνικό θανάτου με μαύρα κεριά, ρούνους και πεντάλφες.

Τι λέει η μητέρα

Η μητέρα του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα που βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του μίλησε στην εκπομπή του MEGA για όσα έζησε την ζοφερή εκείνη μέρα.

Την προηγούμενη ημέρα είχαν πάει μαζί για να καταθέσουν το μηχανογραφικό του

«Ήταν ενθουσιασμένος με αυτό, αλλά ξαφνικά άρχισε να λαμβάνει κάποια μηνύματα στο κινητό του και έγινε ανήσυχος. Μετά βγήκε με τις φίλες του και γύρισε στο σπίτι περίπου στις δωδεκάμισι το βράδυ…», ανέφερε.

Την επομένη όμως η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Η περιγραφή της μητέρας είναι ανατριχιαστική.

«Όταν βρήκα τον Νικόλα ήταν γυμνός και κρεμασμένος με τα χέρια του πολύ σφιχτά δεμένα πίσω από την πλάτη του. Είχαν χρησιμοποιηθεί μαύρα κορδόνια από αθλητικά παπούτσια που δεν έχω δει ξανά πουθενά…»

Μέσα στο δωμάτιο παρατήρησε και κάτι άλλο που την παραξένεψε, μια αφύσικη ακαταστασία, την μπαλκονόπορτα του κλειστή και το παράθυρο του ανοιχτό

«Ήταν κάτι που δεν το συνήθιζε ο Νικόλας μου. Ακριβώς έξω από το παράθυρο υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στο μπαλκόνι και αν κάποιος ήθελε να φύγει θα μπορούσε να το κάνει από εκεί. Δεν είναι κάτι δύσκολο…», αναφέρει .

«Τη ζωή μου στέρησαν την ίδια, καλύτερα να με είχαν σκοτώσει», λέει η μητέρα του Νίκου και μιλάει για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, όταν βρήκε τον γιο της κρεμασμένο, και προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή.

«Δεν πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν είναι ζωντανός. Δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Δηλαδή ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι ψέματα όλο αυτό. Με πήρε τηλέφωνο ο άλλος γιος μου κατά τις 12 παρά τέταρτο και λέει «χτυπάω το κουδούνι και δεν ανοίγει ο Νίκος. Είχε ένα σύνδρομο στην καρδιά του και ήθελε ιδιαίτερη φροντίδα και νόμιζα ότι κάτι θα έπαθε».

Από το δωμάτιο της φρίκης περιγράφει όλα όσα είδε εκείνο το μοιραίο μεσημέρι.