ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο νοσηλευτής που κατηγορείται από ασθενή για βιασμό

Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο νοσηλευτής που κατηγορείται από ασθενή για βιασμό

Πάτρα: Ο 50χρονος άνδρας που συνελήφθη κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση – Και νέα καταγγελία σε βάρος του

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο νοσηλευτής του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», που κατηγορείται από 23χρονη ασθενή για σεξουαλική κακοποίηση, στα επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπως αποκάλυψε το tempo24.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος είχε οδηγηθεί, το μεσημέρι της Τρίτης, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.

Νέα καταγγελία σε βάρος του νοσηλευτή

Την ώρα που ο 50χρονος νοσηλευτής ετοιμάζεται για την σημερινή του απολογία, μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως.

Το θύμα μίλησε στο Mega όπου αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία που συνέβη πριν από χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

«Τον αναγνώρισα. Μόλις τον είδα, λέω: ‘εντάξει, συνεχίζει ακόμα να κάνει αυτό’. Είναι διεστραμμένος ο άνθρωπος. Είναι δηλαδή άρρωστος». Τον τότε 40χρονο νοσηλευτή ο οποίος, όπως καταγγέλλεται, επιχείρησε να βιάσει τη νύφη της.

«Προσπάθησε να τη φιλήσει»

«Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο, κάτι είχε χτυπήσει, είχε στραμπουλήσει το πόδι του τότε ο γιος μου και πήγανε σαν ζευγάρι στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου, της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει».

Σε ταραχή η γυναίκα προσπαθούσε να τον απωθήσει. Τελικά κατάφερε να ξεγλιστρήσει τρέχοντας στους διαδρόμους.

«Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της. Ο άντρας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ. Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια, μπαμ μπαμ, και ‘όχι’ και ‘κάνετε λάθος’ και ‘δεν είμαι εγώ’ και ‘εγώ δεν την ακούμπησα’ και ‘εγώ εκείνο’ και ‘εγώ το άλλο’».

«Ρε πάλι τα ίδια;»

Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο. Οι συνάδελφοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν και, όπως καταγγέλλεται, απηυδυσμένοι αναφώνησαν:

«’Ρε (…) πάλι τα ίδια;’ του λέγανε ‘πάλι τα ίδια κάνεις;’. Που σημαίνει ο άνθρωπος έκανε συστηματικά αυτό, είτε σε ασθενείς, είτε σε συνοδούς και δεν ξέρω και εγώ που».

«Εγώ τον γνώρισα ποιος ήταν, πήγα τον βούτηξα, του έδωσα κάτι κατακεφαλιές, χαστούκια που λέμε αλλά εκείνη την στιγμή, μέσα στα εξωτερικά ιατρεία, ήταν κόσμος, οι ασθενείς και τα λοιπά. Και τον πήραν από τα χέρια μου, το έσκασε αυτό το τέρας, τρύπωσε μέσα από κάτι δωμάτια και έφυγε. Μου είπαν μετά να μη δώσω συνέχεια, να μην ξεφτιλιστεί το νοσοκομείο και τα λοιπά».

Όπως ανέφερε δεν τον κατήγγειλε τότε στην Αστυνομία μόνο και μόνο επειδή είχε οικογένεια και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση στους δρόμους: Χάος στους δρόμους της Αττικής - Κάηκε ΙΧ στον Κηφισσό

Μη κρατικά Πανεπιστήμια: Τι σηματοδοτεί το νομοσχέδιο - Από το 2025 η λειτουργία τους

Κηφισός: Κάηκε ΙΧ στο ύψος του Κόκκινου Μύλου - Μεγάλες καθυστερήσεις