ΕΛΛΑΔΑ

Καματερό: «Κρυβόταν» ο ιδιοκτήτης του σκύλου που επιτέθηκε σε 9χρονο - Σε σοκ το παιδί

Καματερό: «Κρυβόταν» ο ιδιοκτήτης του σκύλου που επιτέθηκε σε 9χρονο - Σε σοκ το παιδί

Ο πατέρας του ανήλικου που δέχθηκε την επίθεση σκύλου στο Καματερό μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε ο γιος του 

Δυσάρεστη κατάληξη είχε για έναν 9χρονο η έξοδος σε γειτονιά του Καματερού για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, καθώς δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο, μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ο 9χρονος βγήκε για τα κάλαντα μαζί με τα δύο ξαδέλφια του και τη θεία του, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο, ο οποίος κυκλοφορούσε χωρίς λουρί.

Ο πατέρας του ανήλικου μίλησε στο MEGA για τον εφιάλτη που έζησαν τα παιδιά λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους.

«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν ήρθα και τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές».

Για τη στιγμή της επίθεσης περιγράφει: «Κυνήγησε και τα άλλα τα παιδιά απλά τον μικρό τον δάγκωσε. Και κρυφτήκανε πίσω από κάτι αυτοκίνητα, έπεσε κάτω η ανιψιά μου και μπήκανε κάποια άλλα σκυλιά τα οποία την γνωρίζουνε και την προφύλαξαν και τότε σταμάτησε».

«Εξαφανίστηκε, κλείδωσε τον σκύλο στο μαγαζί και πήγε σπίτι του»

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του ανήλικου, ο ιδιοκτήτης του σκύλου όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε για να μάθει για την υγεία του παιδιού, αλλά πήγε και κρύφτηκε, όπως λέει, στο σπίτι του.

«Αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον μετά το συμβάν. Δηλαδή να έρθει να ρωτήσει "τι κάνει το παιδί; Είναι καλά κλπ". Εξαφανίστηκε. Έγινε το συμβάν και εξαφανίστηκε. Κλείδωσε τον σκύλο μέσα στο μαγαζί του και έφυγε, πήγε στο σπίτι του. Τον ψάξαμε και τον βρήκαμε. Δε θα εμφανιζόταν. Και αφού τον βρήκαμε τότε εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Αν δεν τον ψάχναμε, δε θα είχε εμφανιστεί».

Ο ιδιοκτήτης από την πλευρά του υποστήριξε ότι το σκυλί δεν είναι δικό του, αλλά του γιου του και ότι συνήθως τον βγάζει βόλτα με φίμωτρο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι γονείς του αγοριού έχουν υποβάλει μήνυση.

Σχετικές ειδήσεις