ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βουλγαρία: Σοκάρουν οι μαρτυρίες Ελλήνων επιβατών - «Η συνοδός είχε αίματα στο κεφάλι»

Τροχαίο στη Βουλγαρία: Σοκάρουν οι μαρτυρίες Ελλήνων επιβατών - «Η συνοδός είχε αίματα στο κεφάλι»

Έλληνες επιβάτες που βρισκόντουσαν μέσα στο τουριστικό λεωφορείο στη Βουλγαρία περιγράφουν όσα έζησαν μετά τη σύγκρουση

Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες στο τουριστικό λεωφορείο που συγκρούστηκε με νταλίκα στη Βουλγαρία έχοντας τελικό προορισμό τη Σόφια.

Συνολικά τραυματίστηκαν δέκα άτομα και μια γυναίκα είναι πιο σοβαρά και ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Επτά επιβάτες δέχθηκαν ιατρικές βοήθειες και έκαναν κάποια ράμματα καθώς είχαν δεχθεί θραύσματα από τζάμι. Ακόμα μια γυναίκα ταξίδεψε πίσω στην Ελλάδα και θα πάει σε νοσοκομείο της χώρας μας.

Επιβάτες μίλησαν στο Star για όσα βίωσαν την ώρα της σύγκρουσης και μετά:

«Ξαφνικά ακούω ένα γκουπ και τα θραύσματα έπεφταν όλα επάνω στα μάτια μου. Και με γρήγορα αντανακλαστικά γυρίζω πίσω και προσπαθώντας με το ένα μου χέρι κράταγα τα παιδιά. Κόσμος να ουρλιάζει, ένας πανικός. Για καλή μας τύχη είχε κλίση ο δρόμος και μπήκαμε δεξιά σε μια αλάνα που από κάτω ήταν ποτάμι. Άλλοι να πηδάνε από παράθυρα, η συνοδός που καθόταν μπροστά μου χτύπησε σοβαρά. Είχε αίματα η γυναίκα στο κεφάλι, ήταν σε αφασία», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιβάτης.

Ο Παναγιώτης Γράψας ένας από τους επιβάτες είπε μιλώντας στο Σταρ: «Η αρχηγός του γκρουπ η οποία καθόταν μπροστά και επειδή ήταν σφοδρό το χτύπημα είχε ένα θλαστικό τραύμα μεγάλο στο κεφάλι και δεν ξέρω τώρα αν έχει κάτι εσωτερικό. Είναι μια άλλη κυρία που χτύπησε στο μάτι. Κάποιοι άλλοι που είχαν μικροτραυματισμούς, κάποια θλαστικά τραύματα λίγο τα πόδια τους, είναι πιο ήπια.