ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Κατολισθήσεις στη Χαλκιδική – Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια

Κακοκαιρία: Κατολισθήσεις στη Χαλκιδική – Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια

Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής

Κατολισθήσεις βράχων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σιθωνίας προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση, οι ισχυροί άνεμοι και η ισχυρή χαλαζόπτωση που σάρωσαν την περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, στο 75ο χλμ του οδικού κυκλώματος Σιθωνίας, ακριβώς στο ύψος της Τορώνης, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Σιθωνίας βρίσκονται στο σημείο για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν και να καθαρίσουν τον δρόμο από τα φερτά υλικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπερχείλισε το ρέμα που διέρχεται την Τορώνη με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και σπίτια στον οικισμό.

Μηχανήματα του Δήμου ανοίγουν διεξόδους για να φύγει το νερό προς τη θάλασσα, ενώ πολλές εκτάσεις έξω από τον οικισμό παραμένουν πλημμυρισμένες.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Μαλλίνης που βρίσκεται στην περιοχή σχολίασε: «Τορώνη και Πόρτο Κουφό δοκιμάστηκαν σκληρά από την πλημμύρα. Άνθρωποι και μηχανήματα δίνουν τη μάχη του καθαρισμού. Θα τα καταφέρουμε».

Δείτε φωτογραφίες του halkidikinews.gr:

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν τα στοιχεία της νεκροψίας στη σορό της 41χρονης εγκύου

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα voucher βιβλίων της ΔΥΠΑ

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το σπίτι του φονικού