ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Μετά το γλέντι ... κατήγγειλε σύζυγο και συγγενή

Ηράκλειο: Μετά το γλέντι ... κατήγγειλε σύζυγο και συγγενή

Ηράκλειο: Μητέρα και κόρη πήγαν σε κοινωνική εκδήλωση και την επόμενη ημέρα πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν την επόμενη του γλεντιού δύο άνδρες έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του μία γυναίκα.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η παρουσία μιας οικογένειας σε κοινωνική εκδήλωση σε χωριό του νομού Ηρακλείου ακολούθησαν δύο καταγγελίες και ισάριθμες συλλήψεις.

Το ζευγάρι παρέστη στην εκδήλωση μαζί με την 16χρονη κόρη του. Εκεί, φέρεται συγγενής εξ αγχιστείας της οικογένειας να χάιδεψε στο μηρό την 16χρονη και να της έκανε άσεμνη ερώτηση.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις Αρχές η 16χρονη φέρεται να εξομολογήθηκε στη μητέρα της όσα το συγγενικό πρόσωπο της είπε και έκανε.

Κάποια στιγμή, μητέρα και κόρη, θέλησαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους ωστόσο ο σύζυγος ευρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ θέλησε να παραμείνει στο γλέντι. Έτσι κι έγινε με τη μητέρα και την κόρη επέστρεψαν στο σπίτι με ταξί, κλείδωσαν και έπεσαν για ύπνο.

Όταν ο σύζυγος επέστρεψε και βρήκε την πόρτα κλειδωμένη, άρχισε - σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα - να απειλεί ... Θεούς και Δαίμονες. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να σπάσει ακόμα και την πόρτα του σπιτιού, όπως αναφέρεται στην καταγγελία.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, η μητέρα πέρασε το κατώφλι του οικείου αστυνομικού τμήματος όπου προχώρησε σε ... διπλή καταγγελία:

κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακό επεισόδιο και τον εξ αγχιστείας συγγενή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν - καθένας για την καταγγελία σε βάρος του - και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας Ηρακλείου και παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ο εξ αγχιστείας συγγενής συνοδευόταν, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, από τη σύζυγό του, ενώ αρνείται κάθετα όλα όσα του αποδίδονται, λέγοντας πως στην κοινωνική εκδήλωση πήγε μαζί με τη γυναίκα του και κάθισε με συγγενικά πρόσωπα και φίλους.

Λόγω της αποχής των δικηγόρων, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεών τους, η δίκη του συζύγου αναβλήθηκε για τις 25 Ιανουαρίου και ως τότε, του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης προσέγγισης της συζύγου του.

Για τον συγγενή το Δικαστήριο αναβλήθηκε για τον Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: Απίστευτο και όμως αληθινό - Καθηγητής έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα του μαθήματος

Ζωγράφου: Επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη - Ομάδα ατόμων εισέβαλαν στη διοίκηση προκαλώντας φθορές

Τέμπη: Αποκαλύψεις στην εξεταστική - Απουσία ελέγχων από ΡΑΣ και Hellenic Train στους μηχανοδηγούς