ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Φόνσου: Τα παιδιά πρέπει να έχουν τη μαμά τους και τον μπαμπά τους, οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά

Άννα Φόνσου: Τα παιδιά πρέπει να έχουν τη μαμά τους και τον μπαμπά τους, οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά

«ι φίλοι μου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, είναι ίσως αυτοί που δεν θέλουν ούτε να υιοθετήσουν ούτε να παντρευτούν. Πώς τους διάλεξα; Bingo», είπε η Άννα Φόνσου

Για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία μίλησε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτό, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, να κάνουν ό,τι θέλουν. Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι οι κανονικοί, οι άνθρωποι οι άλλοι τι κάνουν. Με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε μέρα τα εγκλήματα που γίνονται, παρά να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους. Οι φίλοι μου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, είναι ίσως αυτοί που δεν θέλουν ούτε να υιοθετήσουν ούτε να παντρευτούν. Πώς τους διάλεξα; Bingo».

Μάλιστα, η Άννα Φόνσου συνέχισε: «Πιστεύω ένα παιδί όταν γεννηθεί πρέπει να έχει τη μάνα του και τον πατέρα του. Τουλάχιστον όταν γεννηθεί. Μετά όταν χωρίζουν είναι δικό τους πρόβλημα. Τη λέξη μαμά και μπαμπά που λέει το παιδάκι, πρέπει να είναι η μαμά του και ο μπαμπάς του. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα παιδί να λέει Α, Μπε, Μπα, Μλομ ποια είναι η μαμά μου».