ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Φόνσου για Γιώργο Λαμπάτο: «Να επικοινωνήσει μαζί μου - Θα βρούμε μια λύση»

Άννα Φόνσου για Γιώργο Λαμπάτο: «Να επικοινωνήσει μαζί μου - Θα βρούμε μια λύση»

«Όποτε θέλει ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μου, να βρούμε μια λύση για να καλυτερεύσει η ζωή του - Δεν είναι ωραίο να λέει ότι δεν έχει να φάει», δήλωσε  η Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Λαμπάτο.

Αίσθηση προκάλεσε η εξομολόγηση του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου, ο οποίοε σε συνέντευξή του δήλωσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σκέφτηκε ακόμα και να αυτοκτονήσει.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων δήλωσε ότι προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μόλις με 220 ευρώ το μήνυμα και με αφορμή όσα είπε, η συνάδελφός του και σπουδαία ηθοποιός Άννα Φόνσου ξεκαθάρισε ότι μπορεί να απευθυνθεί στην ίδια για να τον βοηθήσει

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Αυτό που θέλω να πω στον Λαμπάτο και στους άλλους ηθοποιούς, ότι το «Σπίτι του Ηθοποιού» είναι πάντα κοντά τους να τους βοηθήσει», δήλωσε αρχικά η Άννα Φόνσου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως είπε στη συνέχεια η ηθοποιός μπορεί να παίρνει μέρος ακόμα και σε θεατρικές παραστάσεις: «Αυτό που μου είπαν ότι λέει, ότι δεν έχει να φάει, μπορεί να έρχεται εδώ, να τρώει μεσημέρι-βράδυ, παρέα με τους ηθοποιούς. Να κάθεται αν κάνουμε κάτι σε παραστάσεις να συμμετέχει. Αυτή τη στιγμή δεν έχω δωμάτιο να τον βάλω να καθίσει».

Η Άννα Φόνσου συνέχισε λέγοντας ότι δεν είναι ωραίο για τον κόσμο να ακούει ότι οι ηθοποιοί δεν έχουν να φάνε:

Αργότερα μπορεί κάτι να αδειάσει, κάνουμε και το δίπλα κτήριο θα έχει και εκεί δωμάτιο, μπορεί να καθίσει σε εμάς. Δεν είναι πολύ ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε, δεν έχουνε να φάνε. Υπάρχει «Το Σπίτι του Ηθοποιού», υπάρχει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας των Ελλήνων ηθοποιών, είμαστε όλοι πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε».

Εγώ κάθε απόγευμα με ένα συνεργάτη μου τρέχουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι, να τους πηγαίνουμε φαγητά να τους περιποιούμαστε υγιεινά, να του φτιάχνουμε τα σπίτια τους. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να ακούει ο κόσμος ότι οι ηθοποιοί, αυτοί οι ιδιαίτεροι άνθρωποι ότι δεν έχουν να φάνε. Δεν ισχύει αυτό!»

«Εγώ λέω στον κύριο Λαμπάτο, όποτε θέλει ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μου, να βρούμε μια λύση για να καλυτερεύσει η ζωή του. Να ζητήσει βοήθεια από το σπίτι του Ηθοποιού τον συμβολεύουυμε. Να έρθει να με βρεί», κατέληξε η ηθοποιός