ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι - Τσούκαλης: «"Άρωμα" χρυσοθηρίας στο έγκλημα - Δύσκολα θα μιλήσει ο κρεοπώλης»

Μεσολόγγι - Τσούκαλης: «"Άρωμα" χρυσοθηρίας στο έγκλημα - Δύσκολα θα μιλήσει ο κρεοπώλης»

Περισσότερα άτομα κρύβονται πίσω από το έγκλημα στο Μεσολόγγι - «Ο Μπάμπης είχε δώσει χρήματα σε αρκετούς»

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με τον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από πυροβολισμούς στον κάμπο Ευηνοχωρίου το μεσημέρι της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες του εγκλήματος κι ενώ ο κρεοπώλης που πιστεύεται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωναντό τον 31χρονο, συνεχίζει να μην παραδέχεται τίποτα.

«Έχω πει ότι δύσκολα ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σ.σ. ο κρεοπώλης) θα μιλήσει», λέει για τον 50χρονο, μιλώντας στο MEGA, o ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

«Μακάρι να ρίξει φως αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ σκληρός άνθρωπος. Δεν ξέρουμε μήπως από τις νεότερες καταθέσεις κάποιων ή κάποιου άλλου βρεθεί άκρη στο τι ακριβώς σημαίνει», προσθέτει.

Όπως λέει ο ίδιος, υπάρχουν ενδεχομένως κι άλλα άτομα στο «κάδρο» της υπόθεσης: «Το σημείο (σ.σ. που βρέθηκε η σορός) είναι κοντά στο σημείο που χάνεται το σήμα του 50χρονου και επιστρέφει ξανά στο σπίτι του. Είναι και κοντά στο σημείο που χάνεται και το σήμα του άτυχου Μπάμπη. Η περιοχή είναι κοντά σε όλα τα συμβάντα. Ο χρόνος ήταν δικός του για να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, είτε μόνος του είτε μαζί με κάποιον άλλον. Υπήρξε τουλάχιστον κάποιος ο οποίος γνώριζε τι έγινε ή τον βοήθησε. Αν δεν έγινε εκεί (σ.σ. το έγκλημα) ένας λόγος παραπάνω να πιστέψουμε ότι κάποιος να μεταφέρει τη σορό του διότι στο δικό του αυτοκίνητο δεν υπάρχουν ούτε DNA ούτε σημάδια».

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, σημαντικά στοιχεία θα προκύψουν και μέσα από το τετράδιο που είχε ο Μπάμπης για σημειώσεις:

«Η οικογένεια βρίσκεται σε μια κατάσταση τραγική. Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Πιστεύω ότι παγιδεύτηκε. Υπάρχει ένα άρωμα χρυσοθηρίας, υπάρχουν και άλλα θέματα που πρέπει να διερευνηθούν. Υπάρχει ένα τετράδιο στην κατοχή της μητέρας το οποίο έχει κάποιες σημειώσεις σημαντικές και αυτό μπορεί να μιλήσει πάρα πολύ. Ο Μπάμπης είχε δώσει χρήματα σε αρκετούς, ενδεχομένως δεν ήταν μόνο οι 17.000 του κρεοπώλη».