ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Λαμπάτος: Με Νίκο Οικονομόπουλο απαντά στον κόσμο που τον στήριξε

Γιώργος Λαμπάτος: Με Νίκο Οικονομόπουλο απαντά στον κόσμο που τον στήριξε

Ο Γιώργος Λαμπάτος ζούσε στη φτώχεια, μίλησε για το οικονομικό του πρόβλημα και μέσα σε πέντε μέρες άλλαξε η ζωή του 

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για το οικονομικό του πρόβλημα και ο κόσμος τον στήριξε. Δεν ντράπηκε να αποκαλύψει τη φτώχεια του στην εφημερίδα Espresso. Δεν έκρυψε ότι έμενε σε ένα υπόγειο μόλις 15 τμ., με εισόδημα 220 ευρώ και ο κόσμος τον αγκάλιασε, αφού μέσα σε πέντε μέρες η ζωή του άλλαξε.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε στην Espresso, ότι η οικογένεια του ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε μια γκαρσονιέρα. Ταυτόχρονα, αποκάλυψε ότι άρχισε να δέχεται προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία, μιας και παίζει κιθάρα, στα δυτικά προάστια, αλλά και από θέατρα της Αθήνας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας. Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος. Μάλιστα, ανέβασε ένα τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που δείχνει την ευγνωμοσύνη του απέναντι σε όλους όσοι τον στήριξαν. Το τραγούδι αυτό είναι το «Για κάποιον λόγο γίναν όλα», μια φράση που μόνο εκείνος ξέρει πόσο ρόλο έπαιξε στη ζωή του.

Γιώργος Λαμπάτος: Το νέο σπίτι και οι προτάσεις για δουλειά

Ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso πέντε μέρες μετά την πρώτη συνέντευξη και αποκάλυψε, πόσο άλλαξε η ζωή του το τελευταίο διάστημα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας», είπε και στην πορεία επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε το νέο του σπίτι.

Η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών. «Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω», δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ακόμη, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Γιώργος Λαμπάτος έχει αρχίσει να δέχεται πολλές προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία (παίζει κιθάρα) στα δυτικά προάστια όσο και από θέατρα της Αθήνας.

«Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε» αναφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Espresso, λέγοντας αρχικά: «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα».