ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βούλα: «Ήταν σαν βομβαρδισμένο τοπίο» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων

Τροχαίο στη Βούλα: «Ήταν σαν βομβαρδισμένο τοπίο» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων

Δύο νέοι, μόλις 19 χρονών, έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στη Βούλα.

Με αίμα βάφτηκε για ένα ακόμα βράδυ η άσφαλτος, καθώς στη Βούλα δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους, μετά από ένα τρομακτικό δυστύχημα. Συγκεκριμένα, στο αυτοκίνητο που επέβαιναν 4 άτομα, τραγικό θάνατο βρήκαν ο 19χρονος οδηγός, καθώς και μια η συνομήλικη φίλη του, η οποία καθόταν ακριβώς από πίσω.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Επίσης, δύο ακόμα Ι.Χ. έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του.

«Κομμάτια μόνο έβλεπα και ανθρώπους κάτω, όπως βλέπεις μετά από ρουκέτες στην Ουκρανία»

Οι μαρτυρίες των κατοίκων, που πετάχτηκαν στον δρόμο μετά το τρομακτικό τροχαίο, συγκλονίζουν.

«Όταν βγήκα στο μπαλκόνι νόμιζα ότι έχει γίνει βομβαρδισμός. Κομμάτια μόνο έβλεπα και ανθρώπους κάτω, όπως βλέπεις μετά από ρουκέτες στην Ουκρανία», είπε μια κάτοικος στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Μου είπαν ότι ένα αμάξι "έφυγε" με 200 χιλιόμετρα την ώρα, ξερίζωσε τον φοίνικα και χτύπησε με άλλο αυτοκίνητο» είπε ένας άλλος κάτοικος.

Ενώ ένας επαγγελματίας οδηγός τόνισε ότι «έχουν αυξηθεί πάρα πολύ στους δρόμους τα υπεραυτοκίνητα. Φοβούνται και οι κάτοικοι και εγώ ως επαγγελματίας οδηγός. Είμαι στο φανάρι και κοιτάζω πίσω μου ποιός θα έρθει να μου "καρφωθεί"».