ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη για τους τέσσερις νεκρούς νέους σε δύο τροχαία στην Αττική - Πώς έγινε το τροχαίο στη Βούλα

Θλίψη για τους τέσσερις νεκρούς νέους σε δύο τροχαία στην Αττική - Πώς έγινε το τροχαίο στη Βούλα

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο νέοι, μόλις 19 ετών, ήταν σοκαριστικές

Ανατριχιάζουν οι εικόνες από τα δύο τροχαία δυστυχήματα που έγιναν σε Βούλα και Ομόνοια, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις νέοι.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο νέοι, μόλις 19 ετών, ήταν σοκαριστικές. Οι τραυματίες καλούσαν σε βοήθεια και οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να τους βγάλουν από τα συντρίμμια. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23:00 στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος της Βούλας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Επίσης, δύο ακόμα αυτοκίνητα έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο πεζούς, οι οποίοι από θαύμα δεν τραυματίστηκαν.

Τραγικό θάνατο από το τροχαίο αυτό βρήκαν ο 19χρονος οδηγός, καθώς και μια η συνομήλικη φίλη του, η οποία καθόταν ακριβώς από πίσω. Ο τρίτος 19χρονος της παρέας, έχοντας υποστεί βαριά κάταγμα στα πόδια, κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για βοήθεια. Όπως έγινε γνωστό, το όχημα που οδηγούσε η παρέα των νεαρών παιδιών είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για περισσότερα από 180 χιλιόμετρα την ώρα.