ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν τα δύο τροχαία δυστυχήματα σε Ομόνοια και Βούλα - Τέσσερις οι νεκροί

Σοκάρουν τα δύο τροχαία δυστυχήματα σε Ομόνοια και Βούλα - Τέσσερις οι νεκροί

Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα από τα δύο τροχαία δυστυχήματα με τέσσερις νεκρούς σε Βούλα και Ομόνοια 

Σοκάρουν οι εικόνες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα από τα τροχαία δυστυχήματα με τέσσερις νεκρούς που έγιναν σε παραλιακή και Ομόνοια με διαφορά 10 ωρών.

Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα έγινε το βράδυ της Τρίτης στη Βούλα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα έγινε περίπου στις 23:00 στη συμβολή των λεωφόρων Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βάρης-Κορωπίου, όταν ΙΧ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε, αρχικά, σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε δέντρο και κολώνα φωτισμού.

Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ένας 19χρονος και μια 19χρονη ενώ ακόμα δύο συνομήλικοί τους διακομίσθηκαν τραυματίες στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες το όχημα έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Λόγω του δυστυχήματος, διεκόπη για περίπου μια ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Δεν φορούσαν κράνος οι αναβάτες της μηχανής στο κέντρο της Αθήνας

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 5:30 το πρωί της Τετάρτης μια μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άντρες εξετράπη της πορείας της στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας διακομίσθηκαν στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και κατέληξαν. Η εκτροπή της μηχανής έγινε ενώ βρισκόταν σε στροφή.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κανείς από τους δύο αναβάτες δεν φορούσε κράνος.