ΕΛΛΑΔΑ

Δύο τροχαία δυστυχήματα με τέσσερις νεκρούς σε Ομόνοια και παραλιακή

Δύο τροχαία δυστυχήματα με τέσσερις νεκρούς σε Ομόνοια και παραλιακή
Eurokinissi

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με διαφορά δέκα ωρών σε δύο τροχαία δυστυχήματα 

Τέσσερις ακόμη νεκρούς στην άσφαλτο θρηνεί η χώρα μας. Μέσα σε 10 ώρες έγιναν δύο τροχαία δυστυχήματα σε Ομόνοια και παραλιακή, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους στην άσφαλτο τέσσερα άτομα, δύο εκ των οποίων μόλις 19 ετών.

Το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες λίγα λεπτά μετά τις 23.00 στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή).

Πιο συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Επίσης δύο ακόμα αυτοκίνητα έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Τα θύματα ήταν μόλις 19 ετών…

Τραυματίες, επίσης, είναι δύο ακόμη 19χρονοι (σ.σ. επέβαιναν στο ίδιο όχημα), που νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ χρειάστηκε να συνδράμει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από το όχημα.

Τροχαίο με μηχανή στο κέντρο της Αθήνας - Δύο νεκροί

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα έγινε στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων στη συμβολή με την Πανεπιστημίου.

Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας. Στο σημείο μετέβη η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.