ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Νέα αποκάλυψη για την συγκάτοικο της Σταυρούλας - Έψαχνε πλούσιες φίλες μέσω app

Κυψέλη: Νέα αποκάλυψη για την συγκάτοικο της Σταυρούλας - Έψαχνε πλούσιες φίλες μέσω app

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά με το «Φως στο Τούνελ» να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις

Στο «Φως στο Τούνελ» απευθύνθηκε μια μάρτυρας η οποία μιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την συγκάτοικο της αγνοούμενης Σταυρούλας και γνωρίζει πολλά.

«Μιλούσαμε μέσω τσατ και Viber. Κράτησα επαφή μαζί της για να μαζέψω στοιχεία γιατί κάτι δεν μου άρεσε από όσα μου έλεγε και κατάλαβα εξαρχής ότι είχε πρόβλημα. Μου έκανε εντύπωση που είχε φύγει η φίλη της και δεν είχε κάνει τίποτα για να την ψάξει. Της έχει φάει κι όλα τα λεφτά από την τράπεζα, όχι από τον κοινό τους λογαριασμό, αλλά από έναν άλλον που είχε η Σταυρούλα», λέει χαρακτηριστικά.

Από όσα της είχε πει η συγκάτοικος της αγνοούμενης κατάλαβε ότι η Σταυρούλα ήταν το πορτοφόλι του σπιτιού.

Το τελευταίο διάστημα είχαν εντάσεις οι δύο συγκάτοικοι εξαιτίας και μιας φίλης της Σταυρούλας, με την οποία τα πήγαιναν πολύ καλά και σκόπευαν να μείνουν μαζί. Η φίλη αυτή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας».

«Ζούσαμε από τα έτοιμα και υπήρχαν διενέξεις…»

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας μίλησε στο «Τούνελ» για την κοινή τους ζωή και για τις ενέργειες που έκανε μετά την εξαφάνιση της.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είχε πάει κάπου μιας και ήταν και καλοκαίρι για να ηρεμήσει, δεν ξέρω και εγώ τι. Οπότε δεν είχα ρωτήσει στην πλατεία ή πουθενά αλλού. Μετά από είκοσι περίπου μέρες όμως που έκλεισε το κινητό της, με ζώσανε τα φίδια», λέει χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία δεν ερεύνησε ποτέ το σπίτι τους και την δήλωση εξαφάνισης την έκανε τέσσερις μήνες μετά με την βοήθεια της θείας της Σταυρούλας.

Συγκατοικούσαν συνολικά εικοσιέξι χρόνια και δέκα από αυτά στο συγκεκριμένο σπίτι. Γενικά δεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια της που μένουν στην Λάρισα και στο Βόλο.

«Στην αρχή μιλούσαν αλλά αφότου η μητέρα της πέθανε σε τροχαίο και είχαν κάποιες παρεξηγήσεις λόγω των χρημάτων και των αποζημιώσεων, σταμάτησαν. Υπήρξε και μια παρεξήγηση με τον πατριό της που ήταν να την βάλει σε μια δουλειά πάνω στο αντικείμενο που είχε σπουδάσει και το ήθελε πολύ αλλά εκείνος δεν το έκανε. Από το 1996 που έγινε αυτό είχε μια επικοινωνία μόνο με του παππούδες της όσο ήταν εν ζωή και την θεία της».

Η αγνοούμενη εργαζόταν όταν πρωτογνωρίστηκαν σε μια αεροπορική εταιρεία για τέσσερα χρόνια και έκτοτε δεν είχε ξαναδουλέψει.

«Για να συντηρεί τον εαυτό της χρησιμοποιούσε κάποια χρήματα που είχε η ίδια. Γενικά την βοηθούσα κι εγώ και μέναμε στο σπίτι μου στην Ηλιούπολη, οπότε δεν είχαμε ενοίκιο. Μετά αξιοποιήσαμε και όσα είχε πάρει σαν αποζημίωση από το τροχαίο, από ένα μαγαζί που πούλησε τον αέρα που ήταν στο όνομα της και από το διαμέρισμα που πούλησα και εγώ», λέει χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία δέκα χρόνια αναφέρει πως καμία από τις δύο δεν δούλευε και αυτό την είχε επηρεάσει πάρα πολύ…