ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πώς απαξίωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μία μέρα μετά τη βράβευσή του

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πώς απαξίωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μία μέρα μετά τη βράβευσή του

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος δεν σεβάστηκε ούτε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε φτάσει να απαξιώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου 2023. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έλαβε βραβείο με τον χρυσό σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Χωρίς να τείνει το χέρι του για χειραψία, όπως προβλέπεται, αλλά χτυπώντας την πρώτη πολίτη της χώρας στα μπράτσα, κίνηση παρέλαβε το βραβείο του χαμογελώντας και το αφιέρωσε στη μητέρα του, που βρίσκεται μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο δεν πέρασε απαρατήρητη. Με μαύρα καθημερινά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και το τζόκεϊ καπέλο του που ποτέ δεν αποχωρίζεται, στάθηκε δίπλα σε ανθρώπους που τιμήθηκαν για την κοινωνική της προσφορά, όπως και ο ίδιος. Και στο τέλος φωτογραφήθηκε μαζί τους και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην αναμνηστική φωτογραφία της τελετής.

«Δεν βραβεύτηκε η Κοινωνική Κουζίνα, αλλά εγώ», είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μία μέρα μετά τη βράβευσή του. Όμως, δεν έκανε μόνο αυτό, μίλησε με αχαρακτήριστες λέξεις για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.