ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου που πέθανε σε μπαρ - «Δεν πέθανε από κατανάλωση αλκοόλ»

Πειραιάς: Συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου που πέθανε σε μπαρ - «Δεν πέθανε από κατανάλωση αλκοόλ»

Πειραιάς: Συντετριμμένη η μητέρα του 18χρονου - Η οικογένεια του αναζητά απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού φοιτητή

Απαντήσεις ζητάει η οικογένεια του άτυχου 18χρονου που έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν λιποθύμησε μέσα σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή του Πειραιά.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους γιατρούς να δίνουν σκληρή μάχη για περισσότερο από μία ώρα για να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Ο νεαρός είχε καταγωγή από την Κω και είχε μόλις 4 μήνες στην Αθήνα σαν πρωτοετής φοιτητής, ενώ αγαπούσε το χορό και είχε όνειρα για τη ζωή. Η μητέρα του είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό χαμό του γιου της μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, αναφέροντας πως το παιδί της δεν έφυγε από τη ζωή εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ όπως γράφτηκε στον Τύπο.

«Δεν ξέρουμε κάτι ακόμη, οι τοξικολογικές αργούνε. Θέλουν 8 μήνες, Το παιδί δεν είχε κάτι. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε κάτι. Το παιδί μου ξέρω ότι δεν είχε τίποτα. Απλά περιμένουμε ακόμα».

Απαντώντας στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι αν τον θάνατό του οφείλεται σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η μητέρα του 18χρονου ανέφερε ότι «δεν ισχύει αυτό». «Οι πρώτες αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είχε πιει πολύ αλκοόλ αλλά ελάχιστη ποσότητα. Το παιδί μου δεν έπινε πολύ και το ξέρω πολύ καλά», εξήγησε η μητέρα του 18χρονου.

Η ίδια έμαθε την τραγική είδηση το πρωί του Σαββάτου από έναν φίλο του παιδιού της.

Συνεχίζοντας η μητέρα του αδικοχαμένου 18χρονου ανέφερε ότι οι γιατροί της είπαν ότι ο γιος έφυγε από τη ζωή εξαιτίας υπερτροφίας της καρδιάς, ωστόσο η ίδια ανέφερε πως ο γιος της δεν έπασχε από κάτι τέτοιο. Παράλληλα ανέφερε ότι το παιδί της δεν έπασχε ούτε από κάποιο παθολογικό πρόβλημα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η μητέρα του άτυχου 18χρονου:

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αργολίδα - Νεκρός άνδρας σε εργατικό δυστύχημα

Συναγερμός στην Πάργα: Αγνοείται ψαροντουφεκάς

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή