ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: 18χρονος πέθανε έξω από μπαρ - Δύο συλλήψεις

Πειραιάς: 18χρονος πέθανε έξω από μπαρ - Δύο συλλήψεις

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όταν είδαν τους αστυνομικούς προσπάθησαν να διαφύγουν βγάζοντας όπλα, το ένα εκ των οποίων είχε κλαπεί από αστυνομικό, όπως αποδείχθηκε αργότερα

Θρίλερ εκτυλίχθηκε έξω από μπαρ στον Πειραιά. Στη σύλληψη δύο ανδρών για κατοχή όπλων και αντίσταση έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά, προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όταν είδαν τους αστυνομικούς προσπάθησαν να διαφύγουν βγάζοντας όπλα, το ένα εκ των οποίων είχε κλαπεί από αστυνομικό, όπως αποδείχθηκε αργότερα.

Οι δύο άνδρες είναι Έλληνες ηλικίας 37 και 42 ετών και εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων της ΕΛΑΣ, έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη αντίσταση που προέβαλαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πιστόλια, από τα οποία το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί στις 12 Ιουνίου του 2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 φυσίγγια στις γεμιστήρες τους.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για κατά περίπτωση επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Έξω από το ίδιο νυχτερινό κέντρο σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταλήξει νωρίτερα και ένας 18χρονος από κατανάλωση αλκοόλ, ωστόσο ο θάνατός του δεν σχετίζεται με τη σύλληψη των δύο ανδρών.