ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Εγώ γιατί να την πληρώνω;»

Ξεσπά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Εγώ γιατί να την πληρώνω;»
Φωτ.: Eurokinissi

Νέες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου ο οποίος περνάει στην αντεπίθεση

«Είμαι πάντα ενεργός. Θέλω να μου φέρουν τρόφιμα και να μαγειρέψουμε μαζί. Δεν έχω δώσει ποτέ τρόφιμα του “Άλλου Ανθρώπου” σε άλλον. Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό», είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σε νέες δηλώσεις.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα καταλόγισαν διάφοροι κύκλοι στη μητέρα του, η οποία υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε χθες στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει μήνυση σε πρώην εθελοντή της δομής. «Έχω στενοχωρηθεί για τη μάνα μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουν σκοτώσει ανθρώπους, έχουν βιάσει παιδιά, δεν είδα φωτογραφία τους, η δικιά μου είναι παντού ενώ ακόμη έρευνα γίνεται, εγώ γιατί να την πληρώνω;», αναρωτήθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κοινωνική Κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» τονίζοντας: «Αυτό εδώ γιατί να την πληρώνει. Έχουν φύγει πολλοί, άλλοι έρχονται κρυφά γιατί φοβούνται τις κάμερες».

Σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε πως όταν αποδειχτεί ότι υπάρχουν για όλα εξηγήσεις τι θα πουν όλοι εκείνοι που τον κατηγόρησαν. «Έγραψαν χωρίς να ντρέπονται ότι έχω 10 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα , 37 διαμάντια, ράβδους χρυσού, διαμερίσματα στο Λονδίνο, στη Μύκονο και στην Αράχωβα», σχολίασε.

Υπενθυμίζεται πως την πύλη των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων πέρασε προ ημερών ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με τη συνοδεία των δικηγόρων του προκειμένου να κινηθεί νομικά για όσα του καταλογίζονται.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο ίδιος εξερχόμενος των δικαστηρίων δεν έχουν κατατεθεί επίσημες καταγγελίες εις βάρος του. «Ήρθαμε να αποδείξουμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει όσα είναι να κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σχετικά με όσα του καταλογίζονται.

«Μέχρι σήμερα ακούγαμε την μια πλευρά, όσοι διαδίδουν πράγματα που δεν ισχύουν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Όσοι έχουν συκοφαντήσει τον Πολυχρονοπουλο θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Εκτός από τις φυλακές θα κληθούν να πληρώσουν και χρηματικές ποινές», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Νίκος Αλεξανδρής.