ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Πολυχρονόπουλος: «Είμαι εκατομμυριούχος – Δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα»

Κώστας Πολυχρονόπουλος: «Είμαι εκατομμυριούχος – Δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα»

Κώστας Πολυχρονόπουλος: Στην αντεπίθεση ο «Άλλος Άνθρωπος» - Απειλεί με μηνύσεις

Στην αντεπίθεση περνάει ο Κώστας Πολυχρονόπουλος μετά το σε βάρος του πόρισμα από την Αρχή για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος. Ο ίδιος και ενώ συνεχίζει να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, τώρα απειλεί με μηνύσεις.

Οι μηδενικές φορολογικές δηλώσεις, ο λογαριασμός Ρaypal, οι προσωπικοί λογαριασμοί της μητέρας του και του γαμπρού του που έμπαιναν δωρεές, αλλά και η διαχείριση των χρημάτων που λάμβανε από ανθρώπους που ήθελαν να προσφέρουν είναι στοιχεία που προβλημάτισαν τις Αρχές και έχουν τεθεί υπό διερεύνηση. Μέσα σε αυτά, οι καταγγελίες που αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε εμμονή με τον τζόγο.

Ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» χωρίς να έχει δώσει καμία απάντηση για τα στοιχεία που τον βαραίνουν, και ενώ φαίνεται να έχει «τζογάρει» τουλάχιστον 600.000 ευρώ, εμφανίζεται ενοχλημένος με τη φωτογραφία που το δείχνει να παίζει φρουτάκια.

«Με κατηγορήσανε για εγκληματική οργάνωση, με κατηγορήσανε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, και απάτη. Οι φωτογραφίες; Ποιες φωτογραφίες; Του 2013; Κοίτα πώς είμαι. Είδες στις φωτογραφίες πώς φαίνομαι; Και η φωτογραφία είναι παράνομη», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Είμαι εκατομμυριούχος»

Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος ο οποίος συνεχίζει τη δράστη του στον «Άλλο Άνθρωπο», δηλώνει πως αν γύριζε πίσω ο χρόνος δεν θα άλλαζε τίποτα από όλα αυτά. «Πάλι τα ίδια θα έκανα. Όταν έχεις ανάγκη από 2.500€ μετρητά και μπορείς να παίρνεις μόνο 900 θα ψάξεις να βρεις τρόπο για να καλύψεις τις ανάγκες του Ανθρώπου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι εκκλήσεις για χρήματα στα social media ήταν συνεχείς. Μάζευε λεφτά από κουτιά για δωρεές, είχε χορηγίες από μεγάλες εταιρίες, δημοπρασίες στήριξης και χρήματα που δώριζαν άνθρωποι χέρι με χέρι και την ίδια στιγμή χρωστούσε παντού. «Είμαι εκατομμυριούχος. Δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα. Το λέω πολλές φορές. Δεν είμαι Άγιος», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Απάντησή του σε όλα, είναι η απόφαση που περιμένει από τον εισαγγελέα όταν βρεθεί ενώπιόν του.

Όπως φαίνεται, τα λεφτά που έχουν περάσει από τα χέρια του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου είναι πολλά και μένει να αποφανθούν οι Αρμόδιες Αρχές πόσα πραγματικά ήταν και πού κατέληξαν.

Την ερχόμενη εβδομάδα πιθανόν να κληθεί να δώσει εξηγήσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, έως την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να κληθεί για κατάθεση.

Δείτε το βίντεο του Mega

Διαβάστε επίσης:

Κάθειρξη 15 ετών στην 30χρονη που πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές και συλλήψεις μετά τα επεισόδια σε φοιτητική πορεία

Αυτοκίνητο έπεσε στη λίμνη Ιωαννίνων - Σώοι οι επιβαίνοντες