ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: Στις Αρχές αναμένεται να εμφανιστεί η μητέρα με τα ανήλικα παιδιά

Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: Στις Αρχές αναμένεται να εμφανιστεί η μητέρα με τα ανήλικα παιδιά

Η μητέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών αποκάλυψε πως στις αρχές της εβδομάδας θα εμφανιστεί μαζί με τα ανήλικα τέκνα της ενώπιον των αρχών.

«Δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο, δεν κρύβομαι. Το μόνο που θέλω πραγματικά είναι η προστασία της οικογένειάς μου. Λόγω της κατάστασής μου, ανυπομονώ να εκδικασθεί η υπόθεσή μου και να επανέλθει η ομαλότητα. Εγώ και τα παιδιά είμαστε καλά. Είμαστε ασφαλείς όλοι. Την Τρίτη θα εμφανιστώ στο δικαστήριο», επεσήμανε η σύζυγος της οικογένειας παλαιοχριστιανών από την ορεινή Κορινθία.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας όλες αυτές οι ημέρες, τόσο η 39χρονη όσο και τα ηλικίας 6 και 13 ετών παιδιά της, δεν έχουν εντοπισθεί.

«Είναι σε ασφαλή τοποθεσία και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε για την ίδια ούτε για τα παιδιά. Η πρώτη σκέψη που έχει είναι να μπορέσει να υπάρξει μία ομαλότητα και ομόνοια για την οικογένειά της, που αυτή τη στιγμή είναι κατακερματισμένη. Έτσι όπως είναι δομημένη η δικογραφία, έχει αρκετά κενά, νομίζω θα έχουμε πανηγυρική αθώωση της εντολέως μου», υπογράμμισε ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την οικογένειά μου, προκειμένου να βρούμε εμείς και τα παιδιά την ηρεμία μας. Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο και δεν έχουμε προβεί ποτέ σε κάποια πράξη σε βάρος κανενός. Είμαστε όλοι μία γροθιά», είπε η γυναίκα.

«Υπάρχει μία προκαταρκτική σε εξέλιξη, που έχει λάβει η ελληνική αστυνομία από το περασμένο Σάββατο, για να διαπιστώσουμε τον αριθμό των ανήλικων τέκνων της οικογένειας, τις συνθήκες διαβίωσής τους και αν τα παιδιά πήγαιναν κανονικά σχολείο», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

Ο 15χρονος γιος της οικογένειας, που έχει σταματήσει το σχολείο, παραμένει στο νοσοκομείο «Παίδων» με τον 45χρονο Μανώλη να μην μπορεί ακόμα να τον δει. «Η κατάσταση του γιου του, του 15χρονου Νικόλα στο νοσοκομείο «Παίδων», είναι σε κατάσταση ομηρείας σχεδόν και πρέπει να επέμβει η εισαγγελία πραγματικά, διότι το παιδί είναι δεσμευμένο σ ένα δωμάτιο, χωρίς να κατεβαίνει στην παιδική χαρά», σημείωσε ο δικηγόρος του 45χρονου πατέρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις