ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του;

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του;

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: «Σφίγγα» ο 45χρονος για τον πατέρα του παιδιού της κόρης του την ώρα που εκκρεμεί η εισαγγελική παραγγελία για λήψη DNA

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης συνεχίζει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις, ωστόσο το μυστήριο παραμένει: Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του;

Ο 45χρονος εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή και ερωτήθηκε ξεκάθαρα από τον Γιώργο Λιάγκα και παρουσία του δικηγόρου του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου για το αν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 20χρονης κόρης του, η οποία κυοφορεί.

Τότε ο Μανώλης ξέχασε τον παλαιοχριστιανισμό και έγινε πιο... σύγχρονης ιδεολογίας, αναφέροντας πως εν έτει 2024, δεν είναι δυνατόν να τίθενται τέτοια ερωτήματα, δηλαδή το αυτονόητο: αν ο παππούς ξέρεις ποιος είναι ο άνθρωπος που άφησε έγκυο την κόρη του.

Στη συνέχεια ο παλαιοχριστιανός τόνισε πως δεν θέλει να πει και είναι προσωπικό δεδομένο με τον δημοσιογράφο να ρωτά ξανά για το έστω αν γνωρίζει την ταυτότητά του πατέρα του παιδιού της 20χρονης, με τον Μανώλη για ακόμη μια φορά να μην απαντά και να αλλάζει θέμα.

Την ίδια ώρα, εκκρεμεί η εισαγγελική παραγγελία για τη λήψη DNA, με τις Αρχές πλέον να έχουν το δικαίωμα να συλλάβουν εκ νέου τον παλαιοχριστιανό για απείθεια αλλά και να του πάρουν δείγμα DNA.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια των παλαιοχριστιανών κατοικεί στο λαγούμι της Κορινθίας για μια τριετία.

Αυτό είναι το σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Μια ακόμη τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, ο οποίος αυτή τη φορά έκανε γνωστό το περιβόητο πρόβλημα ψυχικής υγείας το οποίο αντιμετωπίζει.

Μιλώντας στον ΑΝ1, ο ίδιος ο 45χρονος αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, την οποία βρήκε όταν έκανε τα χαρτιά για την μετάταξή του από τον Δήμο Ηλιούπολης σε εκείνον της Ερέτριας.

«Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Εμένα με ωφελούσε ο καθαρός αέρας και η ηρεμία σχετικά με αυτό που έχω. Την πιστοποίηση την έβγαλα για να κάνω την μετάταξή μου. Τους έκανα χάρη γιατί θα μπορούσα να πάρω σύνταξη και να μην δουλεύω. Αλλά νιώθω ακόμα παραγωγικός δεν θα ήθελα να βγω το δρόμο και να λένε ότι είμαι 45 χρονών και έχω πάρει σύνταξη. Για μια πολύ απλή υπόθεση εφαρμόστηκε όλη η αυστηρότητα του νόμου σε μένα και την οικογένειά μου. Σύρθηκα στα δικαστήρια με βαρυποινίτες», ανέφερε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης.