ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Έχω κάνει αντιλυσσικό εμβόλιο

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Έχω κάνει αντιλυσσικό εμβόλιο

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας στην Κορινθία μίλησε για τη ζωή και τις πεποιθήσεις του 

Για τη ζωή του και τις πεποιθήσεις του μίλησε στον ΑΝΤ1 o 45χρονος Μανώλης από την γνωστή υπόθεση με την κοινότητα των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Μίλησε για τα παιδιά του, τις συνήθειες του, τις επαγγελματικές δραστηριότητές του. ενώ σε κάποιο σημείο είπε πως έχει κάνει και αντιλυσσικό εμβόλιο εξηγώντας και τους λόγους. Όπως είπε υποχρεούνταν γιατί ήταν ερασιτέχνης σπηλαιολόγος.

Εξήγησε επίσης γιατί δεν προτίθεται να κάνει τεστ DNA και είπε γιατί δεν πηγαίνουν τα παιδιά του σχολείο.

Σε άλλο σημείο ο 45χρονος μίλησε για την υγεία του. «Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Έχω μια πάθηση που είναι ανίατη. Έχω νοσηλευτεί, λαμβάνω θεραπεία. Με ωφελούσε ο καθαρός αέρας», είπε.

Δήλωσε ΑμεΑ, πολύτεκνος και θρησκευτική μειονότητα και είπε πως ο νόμος εξάντλησε την αυστηρότητά του σε εκείνον και πως «σύρθηκε με βαρυποινίτες στα κρατητήρια» .

Σε άλλο σημείο είπε ότι επέλεξε να μην γνωρίζει που βρίσκεται η γυναίκα του. «Η σύζυγος μου πρέπει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της και των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος του τέλος είπε πως έχει γίνει νόμιμη πρόσκληση για λήψη DNA απαντήθηκε με τις σχετικές ενστάσεις και πρέπει να γίνει προκαταρκτική εξέταση.