ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: «Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου» - Γιατί παραμένει... εξαφανισμένη η Σεβαστή

Κορινθία: «Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου» - Γιατί παραμένει... εξαφανισμένη η Σεβαστή

«Είμαστε όλοι μια γροθιά και δεν έχουμε κάνει τίποτα μεμπτό», λέει η σύζυγος του παλαιοχριστιανού με τους αστυνομικούς να την ψάχνουν παντού

Η σύζυγος του 45χρονου παλαιοχριστιανού, Σεβαστή, δεν αποκαλύπτει σε κανέναν πού κρύβεται με τα παιδιά της μετά την απομάκρυνσή της από το λαγούμι της Κορινθίας. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η Σεβαστή αναφέρει ότι είναι προτεραιότητά της να προστατεύσει τα παιδιά της.

«Είμαστε όλοι μια γροθιά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Σεβαστή, τονίζοντας: «Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την οικογένειά μου προκειμένου να βρούμε εμείς και τα παιδιά την ηρεμία μας. Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο και δεν έχουμε προβεί ποτέ σε κάποια πράξη σε βάρος κανενός. Δεν κάναμε ποτέ μας τίποτα μεμπτό».

Οι αστυνομικοί, στο μεταξύ, που ερευνούν την εξαφάνιση της Σεβαστής και των παιδιών της έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε σπίτια συγγενών αλλά και στην περιοχής της Κορινθίας, όπου ήταν το λαγούμι που διέμεναν. Μιλώντας στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τους αναζητούμε όχι γιατί είναι καταζητούμενοι, αλλά για να διαπιστωθεί ο αριθμός των τέκνων της οικογένειας, οι συνθήκες διαβίωσής τους κι εάν αυτά τα παιδιά πήγαιναν σε σχολείο».

Από την πλευρά του, πάντως, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης συνεχίζει να μιλά στα κανάλια αλλά αρνείται να κάνει τεστ DNA. Ο 45χρονος εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή και ερωτήθηκε ξεκάθαρα από τον Γιώργο Λιάγκα και παρουσία του δικηγόρου του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου για το αν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 20χρονης κόρης του, η οποία κυοφορεί.

Τότε ο Μανώλης ξέχασε τον παλαιοχριστιανισμό και ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να τίθενται τέτοια ερωτήματα, δηλαδή το αυτονόητο: αν ο παππούς ξέρεις ποιος είναι ο άνθρωπος που άφησε έγκυο την κόρη του.

Στη συνέχεια ο παλαιοχριστιανός τόνισε πως δεν θέλει να πει και είναι προσωπικό δεδομένο με τον δημοσιογράφο να ρωτά ξανά για το έστω αν γνωρίζει την ταυτότητά του πατέρα του παιδιού της 20χρονης, με τον Μανώλη για ακόμη μια φορά να μην απαντά και να αλλάζει θέμα.