ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ από την αποτρόπαιη βία στο Άργος - Απολογείται ο άνδρας που έλουσε τη σύζυγό του με χλωρίνη

Σοκ από την αποτρόπαιη βία στο Άργος - Απολογείται ο άνδρας που έλουσε τη σύζυγό του με χλωρίνη
Φωτ.: Unsplash- Αρχείο

Η γυναίκα είχε πέσει αρκετές φορές θύμα άγριων ξυλοδαρμών και ταπεινωτικών συμπεριφορών από τον ίδιο

Διαστάσεις λαμβάνει το πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος όπου ένας άνδρας έλουσε τη σύζυγό του με χλωρίνη και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε με σίδερο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές η 32χρονη γυναίκα πήρε τα παιδιά της, 3 και 5 ετών, και εγκατέλειψε το Άργος. Σύμφωνα με το MEGA, η γυναίκα είναι σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη με όσα συνέβησαν και για το λόγο αυτό εγκατέλειψε το Άργος.

Όσο για τον 34χρονο που συνελήφθη και έχει ήδη περάσει την πόρτα του εισαγγελέα, αναμένεται σήμερα να απολογηθεί. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δράστης ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία. Μάλιστα, είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας επιδείκνυε συχνά κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην 32χρονη σύζυγό του, καθώς, κατά τα φαινόμενα στο παρελθόν η γυναίκα είχε πέσει αρκετές φορές θύμα άγριων ξυλοδαρμών και ταπεινωτικών συμπεριφορών από τον ίδιο.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τρίπολης, το απόγευμα της Παρασκευής (01/03), κατόπιν εγκλήσεως του 32χρονου θύματος.

Το θύμα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ παρέμεινε για περαιτέρω εξετάσεις.