ΕΛΛΑΔΑ

Κραυγή απόγνωσης από 43χρονο πατέρα: «Έχω να δω το παιδί μου επτά χρόνια»

Κραυγή απόγνωσης από 43χρονο πατέρα: «Έχω να δω το παιδί μου επτά χρόνια»

Ο ίδιος, όπως λέει, παρά τις δικαστικές αποφάσεις που ορίζουν επικοινωνία με το παιδί του, δεν έχει καταφέρει να το δει ενώ καταγγέλλει πως η πρώην σύζυγός του το στρέφει εναντίον του

«Έχω να δω το παιδί μου επτά χρόνια. Αυτή τη στιγμή θρηνώ το ζωντανό παιδί μου, που έχουμε απόσταση πέντε χιλιομέτρων». Αυτή είναι η κραυγή απόγνωσης ενός 43χρονου πατέρα που σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», καταγγέλλει πως έχει να δει το παιδί του επτά ολόκληρα χρόνια.

Ο ίδιος, όπως λέει, παρά τις δικαστικές αποφάσεις που ορίζουν επικοινωνία με το παιδί του, δεν έχει καταφέρει να το δει ενώ καταγγέλλει πως η πρώην σύζυγός του το στρέφει εναντίον του. Σήμερα, παρά το γεγονός ότι έχει αποκτήσει νέα οικογένεια, ζητά την επιμέλεια του παιδιού του και, όπως λέει, θέλει να πάρει πίσω τα χαμένα χρόνια τους. «Το παιδί μεγάλωνε στο σπίτι, το είχα εγώ, με τους γονείς μου, μέχρι που ξεκίνησε να το πάει νηπιαγωγείο και το πήρε το παιδί και αποφάσισε να μην το βλέπω συστηματικά. Έχω κάνει τα δικαστήρια αλλά δεν έχει δουλέψει ποτέ αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σημειώνει ότι θεωρεί πως ο λόγος που δεν βλέπει το παιδί του είναι λόγος εκδίκησης.

Ακολουθεί η μαρτυρία του στο Star