ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Άργος: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του
Intime

Ο δράστη του άγριου ξυλοδαρμού στο Άργος πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου το πρωί της Τρίτης για να απολογηθεί για την επίθεση στη σύζυγό του την Παρασκευή 1 Μαρτίου

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ο 34χρονος από το Άργος, ο οποίος χτύπησε την σύζυγό του με σίδερο, ενώ την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες.

Ο δράστης από την πρώτη στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι λατρεύει την σύζυγό του, ενώ μιλώντας δημόσια ζήτησε συγγνώμη «σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου». Τα λεγόμενά του ωστόσο δεν έπεισαν τον εισαγγελέα, που διέταξε την προσωρινή κράτησή του για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο άνδρας μέσα από το κρατητήριο μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 λίγες ώρες πριν μεταβεί στο δικαστήριο για να απολογηθεί.

Ο διάλογος με την δημοσιογράφο:

-Κοιτάξτε να δείτε, ευχαριστώ πολύ για όλα, είναι άδικο όλο αυτό που γίνεται. Λατρεύω τις γυναίκες, καταρχάς, από εκεί βγήκαμε αρσενικοί και θηλυκοί. Είσαστε υπέροχα πλάσματα, αλλά η γυναίκα μου κάπου έχει πέσει θύμα.

-Όταν λες θύμα τι εννοείς;

-Δεν ξέρω, δεν ξέρω

-Είσαστε καλά βρε; Εγώ το έκανα για προσβολή προς τα παιδιά μου, προσέβαλαν τα παιδιά μου.

-Εϊναι αλήθεια ότι την κρατούσες για μέρες κλειδωμένη στο μπάνιο;

-Όχι βρε. Τι λέτε καλέ, εγώ την παίρνω και πέφτω στο γκρεμό, στην αγκαλιά. Εγώ λατρεύω τη γυναίκα μου, είστε καλά;

-Δηλώνεις μετανιωμένος, θα ήθελες να της ζητήσεις συγγνώμη;

- Εννοείται και από αυτή και από όλες τις γυναίκες. Είστε με τα καλά σας; Μόνο να την δώ; Εγώ αν έβγαινα από το νοσοκομείο, που βγήκε την ίδια μέρα, ξέρεις που θα έτρεχα; Στα κρατητήρια να με βρω, να βρει τον άντρα της. Την λατρεύω. Κοιτάξτε να δείτε, είναι όλα στα χέρια του Θεού. Ο Θεός μας ένωσε, κανένας δεν θα μας χωρίσει. Λατρεύω τις γυναίκες, λατρεύω τα παιδιά μου, αγαπώ όλο τον κόσμο. Είμαι ένα παιδί με πέντε δάχτυλα και προσπαθώ για την οικογένειά μου και κανένας δεν θα μου την πάρει. Τα βάζω και με τον Θεό.

-Δέχεσαι τις κατηγορίες που σου αποδίδονται;

-Όχι, όχι, όχι. Αποδείξεις, αποδείξεις για όλα. Εγώ την λατρεύω.

-Η σύζυγός σου ισχυρίζεται ότι την περιέλουσες με χλωρίνη.

-Κοιτάξτε αυτό, μετά από έναν τσακωμό που κάναμε, κάναμε αχαλίνωτο έρωτα και μπορούν να δουν και το τέτοιο μου, να πάρουν δείγμα από το π... μου.

-Τι θα πεις στον ανακριτή;

-Ότι σας αγαπάω όλους και ζητώ συγγνώμη και όλα καλά και θα λυθεί το πρόβλημα.