ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του (vid)

Άργος: Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του (vid)
argolikeseidhseis.gr

Το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου, ο φερόμενος δράστης πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου για να απολογηθεί ενώπιον εισαγγελέα για όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαρτίου στο Άργος

Συγκλονίζει η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος, όπου ένας 34χρονος φέρεται να χτύπησε με σίδερο και να έλουσε με χλωρίνη τη σύζυγό του, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες.

Το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου, ο φερόμενος δράστης πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου για να απολογηθεί ενώπιον εισαγγελέα για όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαρτίου σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 34χρονος προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και σωματική εξάντληση στη γυναίκα, ενώ προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Η γυναίκα κατέρρευσε και ο δράστης τότε, με τη βοήθεια φιλικού του προσώπου μετέφερε τη μητέρα των παιδιών του στο νοσοκομείο.

Εκεί η γυναίκα περιέγραψε όσα βίωσε στους γιατρούς και κλήθηκε η αστυνομία, κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του 34χρονου και άμεσα συνελήφθη. Πλέον η 32χρονη βρίσκεται εκτός Άργους, σε ασφαλές σημείο μαζί με τα δύο παιδιά της.