ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση 12χρονης στα Σεπόλια – Λύτρας: «Η εισαγγελική πρόταση είναι προκλητική και επικίνδυνη»

Υπόθεση 12χρονης στα Σεπόλια – Λύτρας: «Η εισαγγελική πρόταση είναι προκλητική και επικίνδυνη»
EUROKINISSI, φωτογραφία αρχείου.

«Είναι μία εισαγγελική πρόταση απαράδεκτη. Έχουν ελέγξει το παιδί;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια, Απόστολος Λύτρας.

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως για αθώωση του Ηλία Μίχου λόγω αμφιβολιών για βιασμό του 12χρονου παιδιού από τα Σεπόλια, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων, σε συνδυασμό με το αίτημα για ενοχή της μητέρας του κοριτσιού για διακεκριμένη μαστροπεία, διακεκριμένη πορνογραφία και εκβίαση.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για «προκλητική πρόταση της εισαγγελέως», μιλώντας το πρωί (14/03) στο OPEN.

«Δεν αντέχει της λογικής, η πρόταση της εισαγγελέως. Αυτό το παιδάκι έχει δώσει τόσες καταθέσεις, η ειδική παιδοψυχίατρος που το έλεγχε τα προηγούμενα δύο χρόνια έδωσε βεβαίωση ότι το παιδί λέει την αλήθεια σε όλα και έρχεται τώρα από το πουθενά μία πρόταση εισαγγελέως, η οποία απορρίπτει όλους τους ειδικούς.

Το παιδί είπε ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος τη μεταχειρίστηκε με βία. Της έδειξε όπλα, την απείλησε για τη ζωή της. Όσον αφορά τη μαστροπεία, υπάρχει μήνυμα του βασικού κατηγορούμενου που λέει στην ανήλικη: “Φέρε τα μισά λεφτά” και βγήκη η εισαγγελέας και είπε πάνω σε αυτό ότι είναι “αστείο”. Η επικίνδυνη της εισαγγελέως είναι επικίνδυνη. Προφανώς και είναι άδικη για τη μητέρα», σημείωσε επιπλέον ο κ. Λύτρας.

Σχετικές ειδήσεις