ΕΛΛΑΔΑ

Ο 11χρονος Στέλιος Κερασίδης με υποτροφία σε κορυφαίο μουσικό σχολείο του κόσμου

kerasidis
facebook

Ο νεαρός μουσικός από τη Νέα Μάκρη έχει πλέον την δυνατότητα να σπουδάσει εσωτερικός στο 

Έγινε δεκτός από το The Purcell School ένα από τα κορυφαία μουσικά σχολεία του κόσμου, μόλις στα 11 του χρόνια, ο ταλαντούχος Στέλιος Κερασίδης.

Ο νεαρός μουσικός από τη Νέα Μάκρη έχει πλέον την δυνατότητα από τον Σεπτέμβριο να φοιτήσει εκεί, ζώντας μόνιμα -χωρίς την οικογένεια του- στην Αγγλία.

Ο Φώτης Κερασίδης ο πατέρας του Στέλιου τονίζει σε αναρτησή του στο fb:Μεγάλη η τιμή και η συγκίνηση για το επίτευγμα, αλλά και με εύλογη αγωνία για το τόλμημα ενός παιδιού, που από τόσο μικρή ηλικία δε φοβάται να ξενιτευτεί προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του.

Δυστυχώς, παρά τη μερική υποτροφία που παρέχει το σχολείο στο παιδί, μετά την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας απο την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα δίδακτρα παραμένουν σε δυσθεώρητα και απαγορευτικά μεγέθη για τα δεδομένα οποιασδήποτε μέσης ελληνικής οικογένειας.

??

Η εξίσωση δε μοιάζει εύκολη, αντίστοιχο παράδειγμα άλλωστε δεν είχαμε ποτέ στη χώρα και γνωρίζουμε καλά πως οδηγίες χρήσεως δε θα δωθούν ούτε σε τούτη τη μάχη. Ας είναι, έχουμε μάθει στα δύσκολα!Υ.Γ. Ίσως πλέον είναι η ώρα Στελάκο και η ίδια σου η χώρα, που τόσο αγαπάς και αναδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία, να δείξει αντανακλαστικά και επιτέλους να στηρίξει τα παιδιά της…