ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ξεσπά η αδερφή της 12χρονης για την πρόταση της εισαγγελέως

Σεπόλια: Ξεσπά η αδερφή της 12χρονης για την πρόταση της εισαγγελέως

Ξεσπά η αδερφή της 12χρονης από Σεπόλια - Αποκαλύπτει όσα αδιανόητα έκανε ο Μίχος στο ανήλικο κορίτσι ενώ πιστεύει στην αθωότητα της μητέρας της

Η 19χρονη αδερφή της 12χρονης από τα Σεπόλια ξεσπάει κατά της εισαγγελέως για την πρότασή της, την ενοχή της μητέρας τους και την αθώωση του Μίχου.

Η κοπέλα νιώθει οργή για όσα ακούστηκαν και ζητά συγγνώμη από την αδερφή της που δεν μπόρεσε να την προστατεύσει και πίστευε ότι θα την προστάτευε η δικαιοσύνη όμως δεν το έκανε.

«Έχω μέσα μου στεναχώρια οργή και θυμό. Η μαμά μου παραμένει στη φυλακή με θεωρίες συνωμοσίας.»

«Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι δεν είναι βιαστής... είναι "ερωτευμένος"! Μιλάμε για έρωτα! Με 43 χρόνια διαφορά ηλικίας! Μήπως ο κ. εισαγγελέας είναι ο καλός Σαμαρείτης της πορνείας που την βοηθούσε να βρει καλούς πελάτες στη γειτονιά;», είπε με οργή η αδερφή.

«Μιλάμε για συναίνεση όταν την κατέβαζε στο υπόγειο και ασελγούσε στο κορμάκι της παρά τις φωνές και την προσπάθειά της να ξεφύγει; Όταν της έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει πρώτα την οικογένειά της και ύστερα εκείνη; Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι συμβαίνει Μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα από εμάς.»

«Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στη μικρή μου γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν δικαιοσύνη. Συγγνώμη μικρή μου που τρως το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Πού άνοιξε την ψυχή σου για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία».

Σχετικές ειδήσεις