ΕΛΛΑΔΑ

Αδελφή θύματος στη Σαλαμίνα για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Δεν υπήρχε περιπολικό»

Αδελφή θύματος στη Σαλαμίνα για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Δεν υπήρχε περιπολικό»
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi

Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα, ίδια καταγγελία περί περιπολικού 

«Και η αδερφή μου είχε ζητήσει βοήθεια και δεν υπήρχε περιπολικό», αποκάλυψε μετά τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους η κα Μαίρη Πούτου, αδερφή της 43χρονης Γεωργίας, που δολοφονήθηκε προ μηνών στη Σαλαμίνα.

«Η αδερφή μου είχε ζητήσει βοήθεια και δεν υπήρχε περιπολικό», ανέφερε στην ΕΡΤ η αδελφή της 43χρονης στη Σαλαμίνα που είχε δολοφονηθεί από τον πρώην σύντροφό της στην οικία της μητέρας της όπου είχε καταφύγει.

Η Μαίρη Πούτου, έχοντας συγκλονιστεί από τη νέα δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους μίλησε στο ΕΡΤNews καταγγέλλοντας ότι δεν αρκεί η χρήση μιας ψηφιακής εφαρμογής για να προστατευτούν τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας. «Το κουμπί πανικού θα ήταν χρήσιμο αν λειτουργούσαν όλα σωστά», δήλωσε ενώ συγκρίνοντας τα περιστατικά είπε χαρακτηριστικά: «Η γυναικοκτονία της Σαλαμίνας δεν ήταν τόσο θρασύτατη σε σχέση με των Αγίων Αναργύρων».

Ο σκοπός έχει κάνει φυλακή και δηλώνει παρουσία σε Α.Τ.

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε στο μεταξύ ο ΑΝΤ1 για τον φρουρό του αστυνομικού τμήματος της στυγερής δολοφονίας.

Όπως καταγγέλθηκε από την πρωινή εκπομπή, ο 48 ετών φρουρός δεν βγήκε καν από το κουβούκλιο. Ωστόσο το σοβαρότερο της υπόθεσης είναι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, πως ο εν λόγω αστυνομικός είχε φυλακιστεί για ένα χρόνο για υπόθεση πλαστογραφίας. Σημειώθηκε ότι έχει εις βάρος του καταδίκη για 8 χρόνια φυλάκισης και πως έχει ξεκινήσει διαδικασία της απόταξης .

Επίσης αναφέρθηκε ότι είναι υπόχρεος παρουσίας σε Α.Τ. μια φορά το μήνα.

Η δικηγόρος του είπε πως ο φρουρός δεν είχε οπτική επαφή. «Δεν είχε οπτική επαφή. Ο εντολέας μου είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος και θα είχε παρέμβει».

«Ο ίδιος δεν αποδέχτηκε ποτέ την ενοχή για την ποινή που του έχει επιβληθεί. Είχε προσφύγει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Αλλά είχε απορριφθεί» , πρόσθεσε.

Συγκλονίζει πάλι ο πατέρας της κοπέλας

Συγκλονίζει με νέες δηλώσεις του ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Τώρα μου λένε πως να την ντύσω; Με ρωτάνε να την ντύσουμε νυφούλα; Δεν τα ήξερα όλα αυτά. Ήξερα πως τσακωνόντουσαν, της έλεγα «”ο μπαμπας σε αγαπάει πάντα”»

Είπε πως μεγάλωσε την Κυριακή και την αδερφή της σημειώνοντας με τρεμάμενη φωνή στον ΑΝΤ1 «κι έρχεται αυτός ο κερατάς, το καθίκι, ο τεμπέλης».

«Μου λένε να κυνηγήσω την αστυνομία, τι να κυνηγήσω την αστυνομία;»

«Καλό είναι να βάλει μια θηλιά να κρεμαστεί να μην ξαναβγεί έξω», είπε για τον δράστη.