ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Υπήρχε περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα - Είχε κάνει φυλακή ο αστυνομικός φρουρός

Άγιοι Ανάργυροι: Υπήρχε περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα - Είχε κάνει φυλακή ο αστυνομικός φρουρός

Ο αστυνομικός φρουρός που ήταν παρών την ώρα της επίθεσης στην 28χρονη στους Άγιους Ανάργυρους είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό ενώ η υπόθεσή του βρίσκεται πλέον στο εφετείο.

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από το πρώην σύντροφο της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η θανατηφόρα επίθεση στην 28χρονη έγινε ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο είχε μεταβεί για να ζητήσει βοήθεια, καθώς όπως δήλωσε είχε παρατηρήσει πως ο πρώην σύντροφο της, την παρακολουθούσε έξω από το σπίτι της, τις τελευταίες δύο ημέρες. Μάλιστα, στο σημείο υπήρχε περιπολικό που θα μπορούσε να την επιστρέψει ασφαλή στο σπίτι της, αλλά αποφασίστηκε να μην το διαθέσουν για την 28χρονη.

Στο σημείο, την ώρα της επίθεσης, βρισκόταν σαν «θεατής» και ένας αστυνομικός φρουρός, ο οποίος δεν έκανε τίποτα. Παρενέβη μόνο όταν είδε τον 39χρονο να αυτοτραυματίζεται.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός την περίοδο 2013 - 2014 είχε εμπλακεί σε υπόθεση πλαστογραφίας και είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό ενώ η υπόθεσή του βρίσκεται πλέον στο εφετείο. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο εν λόγω 39χρονος αστυνομικός είχε περάσει όλες τις προβλεπόμενες διοικητικές ποινές και επέστρεψε νομίμως στην υπηρεσία του, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της αστυνομίας.