ΕΛΛΑΔΑ

Δημογλίδου: «Όταν πρόκειται να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει πρωτόκολλο»

Δημογλίδου: «Όταν πρόκειται να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει πρωτόκολλο»

Όλα όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

«Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις», επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αναφορικά με τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Ειδικότερα η Κωνσταντίνα Δημογλίδου είπε «δεν μιλάμε για λάθη που οφείλονται σε υποστελέχωση, καθώς είδατε πόσες περιπολίες έφθασαν μετά το τραγικό συμβάν. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή αστυνομεύεται πολύ καλά. Γενικότερα η δυτική Αττική αστυνομεύεται καλά γιατί υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις γιατί δεν έπραξαν σύμφωνα με αυτά που έχουν διδαχθεί. Στην συγκεκριμένη διαδικασία υπήρχαν πολλά λάθη από την αρχή μέχρι το τέλος».
Αμέσως μετά τόνισε πως «όταν πρόκειται να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει πρωτόκολλο».

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Ψυχρός, κυνικός, απαθής, αμετανόητος επικαλέστηκε κενό μνήμης και ψυχιατρικά προβλήματα, ζητώντας το ακαταλόγιστο.

Στους γιατρούς του νοσοκομείου, ωστόσο, όταν μεταφέρθηκε μετά τον αυτοτραυματισμό του είχε πει «ότι σκότωσε την Κυριακή γιατί την ήθελε μόνο δική του». Ενώπιον της ανακρίτριας επικαλέστηκε μια σειρά από ψυχιατρικά προβλήματα, που όπως είπε, δεν του επιτρέπουν να θυμηθεί τα όσα έκανε.

Σχετικές ειδήσεις