ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Σάλος για τη συμπεριφορά του καθηγητή που κατηγορείται για παρενόχληση μαθήτριας

Αλεξανδρούπολη: Σάλος για τη συμπεριφορά του καθηγητή που κατηγορείται για παρενόχληση μαθήτριας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον καθηγητή Λυκείου της Αλεξανδρούπολης που έχει κατηγορηθεί για ασέλγεια.

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Αλεξανδρούπολη από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ενός καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της από το Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, ο οποίος τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Η 17χρονη κατήγγειλε τον καθηγητή της, ο οποίος συνελήφθη και το πρωί της Δευτέρας (8/4) μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο καθηγητής που διδάσκει βιολογία σε Λύκειο της Αλεξανδρούπολης αφέθηκε την Τετάρτη ελεύθερος μέχρι να δικαστεί την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης τον περίμεναν δημοσιογράφοι οι οποίοι τον ρώτησαν για την σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας που κατηγορείται ο ίδιος τους απάντησε με... το άσμα του Νίκου Ξυλούρη «Πώς να σωπάσω».

«Ήρθα να κάνω καταγγελία και με συνέλαβαν»

Ο ίδιος από την πλευρά του κατήγγειλε συκοφαντική δυσφήμιση.

«Ήρθα εδώ να κάνω καταγγελία και με συνέλαβαν. Θέλω συνέντευξη από δημοσιογράφο, Απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας», είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους. «Βία και συκοφαντία, ντροπή για το ελληνικό κράτος, ντροπή», προσέθεσε.

Είχε ντυθεί μέχρι και νίντζα

Σύμφωνα με σχετικό της ρεπορτάζ της εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο καθηγητής είχε κατά καιρούς περίεργες αντιδράσεις ενώ δίδασκε στο σχολείο και μάλιστα υπήρχαν φορές που είχε εμφανιστεί ντυμένος νίντζα.