ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Εξαφάνιση 48χρονης από τα Χανιά - Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Κρήτη: Εξαφάνιση 48χρονης από τα Χανιά - Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Για την εξαφάνιση της Δήμητρας Αχλάτη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνει ότι η 48χρονη αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης από την περιοχή Μόντε Βάρδια Χανίων στην Κρήτη

Μεγάλη κινητοποίηση έχουν σημάνει οι Αρχές στην Κρήτη για την εξαφάνιση της 48χρονης Δήμητρας Αχλάτη. Τα ίχνη της 48χρονης χάθηκαν στις 10 Απριλίου από τα Χανιά, όπως έκανε γνωστό το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εξαφάνιση της Δήμητρας Αχλάτη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνει ότι η 48χρονη αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης από την περιοχή Μόντε Βάρδια Χανίων στην Κρήτη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αχλάτη Δήμητρας και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αχλάτη Δήμητρα έχει ύψος 1,60 μ., είναι 50 κιλά, έχει μαύρα ίσια μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινη ζακέτα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.