ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: Σταθερή η κατάστασή του - Η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά

Δημήτρης Κόκοτας
Αρχείου EUROKINISSI

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος έδώ και δύο εβδομάδες στην εντατική

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται επί σχεδόν δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Σύμφωνα με όσα είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη στο Mega, δεν παρουσιάζει επιδείνωση, ενώ αποκάλυψε πως η οικογένεια του τραγουδιστή δεν επιθυμεί να δίνονται περισσότερες πληροφορίες στον «αέρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό δελτίο ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας «διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση».

Το λιποθυμικό επεισόδιο

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας ένιωσε μία αδιαθεσία στις πρόβες που έκανε για την εβδομαδιαία εμφάνισή του στο «Just the 2 of us». Ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στους συνεργάτες του, χωρίς προηγουμένως να έχει νιώσει κάτι που να τον ανησυχήσει.

«Δεν είχε κανένα θέμα, καμία ενόχληση, καμία ένδειξη κούρασης, ή να έχει διάθεση, όσον αφορά την θερμοκρασία, ας πούμε να κρυώνει ή να ζεσταίνετε σε στιγμές που δεν δικαιολογείται. Από το πρωί γυμναστική, πρόβα, έφυγε κατευθείαν για το JUST και αυτό, τίποτα άλλο», δηλώνει η σύζυγός του.

Η σύζυγός του βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή. Η αγωνία της κορυφώνεται, όσο οι μέρες περνάνε…

«Είναι μεγάλο σοκ. Το έχω πει χίλιες φορές δεν μπορώ δηλαδή ακόμα να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω ότι μιλάμε για τον Δημήτρη αυτή την στιγμή. Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί. Θέλει ψυχραιμία, θέλει δύναμη πραγματικά», συμπληρώνει.

O Δημήτρης Κόκοτας έμεινε για 8 λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό μέσα στο ασθενοφόρο. Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.