ΕΛΛΑΔΑ

Λευκός Πύργος: Αυτοκτονία «βλέπουν» οι Αρχές για τον 34χρονο - Τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο

Λευκός Πύργος
Το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 34χρονος στον Λευκό Πύργο
Newsbomb.gr

Την προανάκριση για το περιστατικό που σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τις 14:00, μπροστά σε αρκετούς πολίτες που είδαν τον άντρα να πέφτει από ύψος περίπου 30 μέτρων, έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου

Στην ταυτοποίηση της σορού του άντρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και έχασε τη ζωή του προχώρησαν οι Αρχές.

Πρόκειται για έναν 34χρονο, ελληνικής καταγωγής, με τους αστυνομικούς να αποκλείουν το ενδεχόμενο δολοφονίας του και να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

Την προανάκριση για το περιστατικό που σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τις 14:00, μπροστά σε αρκετούς πολίτες που είδαν τον άντρα να πέφτει από ύψος περίπου 30 μέτρων, έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Εκτός από τις καταθέσεις μαρτύρων, «φως» στις συνθήκες θανάτου ρίχνει και το βιντεοληπτικο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μνημείου.

Στο βίντεο φαίνεται ο 34χρονος να είναι μόνος του στο σημείο. Λίγο αργότερα, απεικονίζεται να παίρνει φορά, να υπερπηδά το προστατευτικό κάγκελο και να πέφτει στο κενό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τη στιγμή της πτώσης, ο άνδρας χτύπησε αρχικά στο περβάζι ανάμεσα στις πολεμίστρες και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος.

Όπως μάλιστα είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας, ο 34χρονος χτύπησε και στο κλαδί δέντρου πριν καταλήξει στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.