Θεσσαλονίκη: Βουτιά θανάτου - Έβγαλε εισιτήριο κι έπεσε από τον Λευκό Πύργο

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ταυτότητα του άνδρα
Θεσσαλονίκη: Βουτιά θανάτου - Έβγαλε εισιτήριο κι έπεσε από τον Λευκό Πύργο
1'

Της Φανής Χαρίση

Δίπλα στο Λευκό Πύργο κείτονταν για αρκετή ωρα σκεπασμένη με ένα σεντόνι η άψυχη σορός ενός άνδρα που από τις πολεμίστρες του μνημείου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο βρέθηκε στο κενό και σκοτώθηκε.

Εκείνη τη στιγμή δεκάδες περαστικοί μεταξύ των οποίων και τουρίστες άκουσαν έναν θόρυβο και είδαν εναν άνθρωπο να κείτεται στο έδαφος.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι δεν πρόλαβαν να δουν κάτι, ενώ άλλοι είπαν ότι είδαν το σώμα να χτυπά στα κλάδια ενός δέντρου και μετά την πτώση στο έδαφος.

Στο σημείο αμέσως κλήθηκαν και έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι έκλεισαν την είσοδο του Λευκού Πύργου προκειμένου να πάρουν καταθέσεις απο όσους βρίσκονται εντός του μνημείου, ενώ γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν για αρκετή ώρα να σώσουν τον άνδρα ο οποίος όμως κατέληξε.

Στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο της Αστυνομίας που τράβηξε φωτογραφίες ενώ εξέτασαν και μικροσκοπικά την σορό, ενώ ακόμα αυτήν την ώρα περαστικοί και τουρίστες που περνούν από το σημείο ρωτούν για το συμβάν.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ταυτότητα του άνδρα ο οποίος έβγαλε κανονικά εισιτηριο για να ανέβει στο μνημείο.

Την υπόθεση που οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία έχει αναλάβει το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή