ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έλληνας 34 ετών ο άνδρας που έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Θεσσαλονίκη: Έλληνας 34 ετών ο άνδρας που έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Το χρονικό της τραγωδίας στον Λευκό Πύργο με τον νεαρό άνδρα που βρέθηκε στο κενό και σκοτώθηκε

Της Φανής Χαρίση

Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες του πρωτοφανούς περιστατικού με τον άνδρα που βρέθηκε στο κενό από τον Λευκό Πύργο και κείτονταν νεκρός μπροστά στα μάτια εκατοντάδων τουριστών και περαστικών.

Το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι και σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για Έλληνα μόλις 34 ετών που για άγνωστο λόγο έπεσε από ύψος 34 μέτρων πάνω από τις πολεμίστρες του Λευκού Πύργου.

Ο άνδρας που γεννήθηκε το 1990 εισήλθε στο μνημείο και πλήρωσε εισιτήριο όπως όλοι οι τουρίστες και ανέβηκε πάνω στις πολεμίστρες όπως κάνουν καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες του Λευκού Πύργου προκειμένου να απολαύσουν και τη μοναδική θέα.

Άγνωστο πως ο 34χρονος βρέθηκε στο κενό και σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες πρώτα χτύπησε στα κλαδιά ενός δένδρου και στη συνέχεια κατέληξε με ορμή στο έδαφος.

Σε χρόνο ρεκόρ έφτασαν στο σημείο δύο κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρούς και διασώστες οι οποίοι κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να διασώσουν τον άνδρα πλην όμως στη συνέχεια διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Μεγάλη ήταν και η αστυνομική δύναμη που έφτασε στο σημείο ενώ οι πόρτες του Λευκού Πύργου έκλεισαν προκειμένου οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις από μάρτυρες που μπορεί να είδαν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι αστυνομικοί έλαβαν και τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην ταράτσα του μνημείου ενώ την έρευνα για το θλιβερό συμβάν πραγματοποιεί το Α.Τ. Λευκού Πύργου.