ΕΛΛΑΔΑ

Θρασύτατοι διαρρήκτες ξάφρισαν σπίτι και απάντησαν με απάθεια όταν οι γείτονες φώναξαν αστυνομία

Θρασύτατοι διαρρήκτες ξάφρισαν σπίτι και απάντησαν με απάθεια όταν οι γείτονες φώναξαν αστυνομία
Φωτ.: SKAI

Με περίσσιο θράσος οι διαρρήκτες σε σπίτι στη Θέρμη Θεσσαλονίκης 

Θρασύτατοι διαρρήκτες σαρώνουν πολλές περιοχές της χώρας με τους ιδιοκτήτες να τρέμουν κυριολεκτικά μήπως την επόμενη φορά... είναι η σειρά τους.

Το νέο περιστατικό από την Θέρμη Θεσσαλονίκης από όπου και το βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΙ, αποκαλύπτει περίτρανα πόσο ανεξέλεγκτη και θρασύτατη είναι η δράση των διαρρηκτών, ληστών και απατεώνων.

Στο βίντεο ντοκουμέντο η κάμερα καταγράφει τους δράστες να εισβάλουν στο σπίτι οικογένειας νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής. Με τα...εργαλεία της δουλειάς στα χέρια, λοστούς και κατσαβίδια, επιχείρησαν μάλιστα να σπάσουν την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, που κατέγραφε τις κινήσεις τους, πριν ξεκινήσουν να σαρώνουν τους εσωτερικούς χώρους.

Η ένοικος του σπιτιού μίλησε στον ΣΚΑΙ, λέγοντας πως η οικογένεια είχε μόλις φύγει για το Πάσχα, όταν άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός. «Λίγες ώρες αφού φορτώσαμε το αυτοκίνητο και φύγαμε με την οικογένειά μου, άρχισαν να βαράνε σαν τρελοί οι συναγερμοί» ανέφερε.

Η απίστευτη απάθεια των διαρρηκτών

Όπως ανέφερε η γυναίκα που έπεσε θύμα της διάρρηξης οι δράστες είχαν το θράσος των διαρρηκτών όταν γείτονες τούς φώναξαν πως έχουν καλέσει την αστυνομία, να απαντήσουν: «το γνωρίζουμε».

Μετά τη σύντομη παραμονή τους στο σπίτι, απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά και διέφυγαν με όχημα στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους.

Σημειώνεται πως την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας κατεγράφη μπαράζ διαρρήξεων και ληστειών. Ειδικότερα και κατά την ίδια πηγή, έγιναν 269 διαρρήξεις και 28 ληστείες.

Σχετικές ειδήσεις