ΕΛΛΑΔΑ

Christmas Bazaar: Ένα Παζάρι αγάπης από το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ

Christmas Bazaar: Ένα Παζάρι αγάπης από το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ

Παιδιά προσφέρουν σε παιδιά.

Γραφίστες, διακοσμητές και εικονογράφοι από τον Τομέα Art & Design, παιδαγωγοί προσχολικής αγωγής από τον Τομέα Παιδαγωγικών, σχεδιαστές μόδας, από τον Τομέα Μόδας και Ομορφιάς, σεφ και ζαχαροπλάστες από τον Τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων θα συνεργαστούν αρμονικά, προκειμένου να «στήσουν» ένα πολύχρωμο και πολύβουο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.

Καλλιτεχνικές κατασκευές από πηλό, χαρτί, ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά, χειροποίητα στολίδια, αξεσουάρ και λαχταριστά εδέσματα θα εκτεθούν (προς πώληση με συμβολικές τιμές) μπροστά στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στην οδό Ακαδημίας στην «καρδιά» της Αθήνας.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εκεί. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα «ντυθεί» με θεατρικά δρώμενα βασισμένα σε γνωστά χριστουγεννιάτικα παραμύθια, σε προσωπικές ιστορίες των σπουδαστών του Τομέα Παιδαγωγικών, αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδεία boomwhackers.

Την ίδια στιγμή οι σπουδαστές του Τομέα Sound & Music θα επιμεληθούν μουσικές επιλογές, βάζοντας την δική τους χριστουγεννιάτικη «πινελιά», δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα για τους περαστικούς αλλά και τους εργαζόμενους της περιοχής.

Όλα τα έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Άπορων Μαθητών του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 11:00 – 17:00, προκειμένου να δώσουμε χαρά, σε αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Χορηγός Επικοινωνίας: www.newsbomb.gr