ΕΛΛΑΔΑ

Mobile εφαρμογή από το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής

Mobile εφαρμογή από το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής

Την ανάπτυξη mobile εφαρμογής για iOS και Android ανέθεσε στη Weboptions, πιστοποιημένο συνεργάτη της Jupitee στη Θράκη το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι μέσα από την εφαρμογή «Aστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής ΑΕ», το επιβατικό κοινό μπορεί πλέον να ενημερωθεί για τις γραμμές, τα δρομολόγια, τις τιμές των εισιτηρίων και τις στάσεις κάθε γραμμής όπως αυτές απεικονίζονται αναλυτικά στον χάρτη της Google.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι native – αξιοποιεί δηλαδή τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής στην οποία εγκαθίσταται – ο χρήστης μπορεί χρησιμοποιώντας το GPS να εντοπίζει τη θέση του στον χάρτη αλλά και η «Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής» να χρησιμοποιεί τα push notifications για να ενημερώνει το κοινό για τυχόν τροποποιήσεις στο δίκτυό της.

Τέλος, η εφαρμογή φιλοξενεί ειδική ενότητα για την παρουσίαση της πόλης και είναι πλήρως λειτουργική ακόμη και εκτός σύνδεσης στο internet, έτσι ώστε να μην απαιτείται από τον χρήστη να βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένος στο internet.

«Η Weboptions αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Jupitee στη Θράκη και η ανάπτυξη μιας τόσο επιτυχημένης εφαρμογής αναδεικνύει με τον χαρακτηριστικότερο ίσως τρόπο την πληθώρα των χαρακτηριστικών που προσφέρει το Jupitee», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Τσιρίκος.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Weboptions, Θανάσης Γεωργαντάς, σημείωσε ότι «μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από την επίσημη διάθεσή της, η απήχηση της εφαρμογής έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Καθημερινά δεχόμαστε νέα features από το ΔΣ της εταιρείας και ανταποκρινόμαστε ταχύτατα χάρη στην ευελιξία του Jupitee».

Για να δημιουργήσετε τη δική σας mobile εφαρμογή ή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Jupitee και το δίκτυο συνεργατών της, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.jupitee.com.

Διαβάστε επίσης: Οικότροφοι Εστιών ΑΠΘ: Μας πετάνε έξω απ’ τα δωμάτια πριν το πτυχίο!