ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή (pics)

Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή (pics)

Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή, λένε σήμερα στις 11.00, συγγενείς και φίλοι του δημοφιλούς τραγουδιστή και συνθέτη που απεβίωσε την Τρίτη στα 66 του χρόνια.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι, συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Γέννησεως του Χριστού στην Παιανία για να αποχαιρετήσουν τον δημοφιλή τραγουδοποιό.

Επιθυμία του καλλιτέχνη ήταν να μην υπάρχουν στεφάνια στην κηδεία του αλλά τα χρήματα να δοθούν στους άστεγους αλλά και στο κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού.

Ο Αντώνης Βαρδής άφησε την τελευταία του πνοή στην κλινική όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο ενάμιση μήνα δίνοντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη και συγκίνηση στα παιδιά του Γιάννη και Καλλιστώ, στον αδελφό του, στη σύντροφό του αλλά και στην οικογένεια του ελληνικού τραγουδιού, της οποίας υπήρξε επί δεκαετίες ολόκληρες ιδιαίτερα σημαντικό, παραγωγικό και αγαπητό μέλος. Ηταν 66 ετών.

k6

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook αναρτήθηκε ανακοίνωση της οικογένειας.

«Την Πέμπτη 4/9/14 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε.

Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» .

Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν:

1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.

2. Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού».

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή